Amen!

Normaali

Brothers and sistahs! Have you seen the light? I said: HAVE YOU SEEN THE LIGHT?! I have seen the light. HAVE YOU SEEN THE LIGHT, YOUNG BROTHA? Have you seen REVEREND BILLY IN ACTION?

I have :-) Reverend Billy on mun uusi idoli heti next to Divine. Amen!

Voihan kumulatiivinen hyväolo sentäs! What would Jesus buy oli Lens Politican loppuunmyytynä avausnumerona mainioin ikinä valinta – kundilla on ihan oikea sanoma, mutta Spurlock-takeinen filmi oli kasattu niin hemmetin hyvällä maulla, satiirintajulla ja röyhkeydellä, että ei voinut muuta kuin hihitellä koko rainan läpi. Monty Pythonin tyylilajistosta lainatut välikkeet ei suinkaan pahentaneet asiaa.

Mä oon silleen helppo, että mut saa heti mukaan jos on gospel-saarnaajan kliseet täysin hallussa ja eläväinen kuoro taustalla. (Blues Brothers on vieläkin lempparileffojani Sen Kirkkokohtauksen takia.) Ja Reverend Billyllähän ne on! He has got THE POWA! (yeaaaaa!) HE HAS GOT THE STYLE! (hear hear!) HE HAS GOT THE FIXING SPRAY! (CHANGE-A-LUJAH!)

Jenkkikuluttajien haastattelut oli niin pöyristyttäviä, että on helppo ymmärtää, ettei the Church of Stop Shopping oikeasti siellä mitään muuta. Kunhan on tavallista organisoituneempaa hillumista. Mutta sillä hillumisella kuitenkin kierretään jo kansainvälisiä leffafestivaaleja, joten jotainhan hommassa on kuitenkin saavutettu.

Jäi erinomaisen hyvä olo. Jos vaan on mahdollista mennä ilahtumaan tästä leffasta jossain käänteessä, käyttäkää hyväksenne! Esim pe 21.11. on vielä yksi näytös Lens Politicassa.

(Ei noin paljon linkkejä saa käyttää yhdessä jutussa, hei, ei tuollaista voi lukee…)

PS: Rev Billy Hesarissa (video) ja uutinen tässä. Katso myös Talouselämä.

3 responses »

  1. ” I’ve seen the whatever……..” Really do you believe all that they say. And in they I mean people that are surdant that human who forsakes is the human that will be survived!!!

  2. Päivitysilmoitus: Kulutusjuhla » Arkisto » What would Jesus buy? -leffa kasvattaa kulutuskritiikkiä

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s