Ofelia-secondhand Gloriassa

Normaali

…menee meillä samaan joulumyyjäis-kategoriaan. Glorian Ofeliassa oli tänään 7.12.08 viitisenkymmentä burleski / gootti / lolita / rock’n roll / vintage -kamojen, -vaatteiden ja -askartelujen myyjää.

Kirpparin idea ei tule kaatumaan ainakaan osanoton vähyyteen. Mentiin P:n kanssa sinne heti alussa, ja silti ei enää mahtunut kulkemaan. Yhtään. Pungettiin! Mentiin vaan! Ja eksyttiin toisistamme välittömästi.


gloriankirppis
Klikkaa isommaksi

ulkopuoli1

ylakrapuista

yleisalakertaa

kauheesutina

sikanaporukkaa

Myyjät eivät pelänneet kuvaamista, kuten ymmärtää saattaa, jos on tunteja väsännyt ulkonäköään. Myös kamoja sai kuvata aika vähällä rukoilulla (zero).

tukanlaittoa

pienimyyja

punatukkamyyja

kaksimyyjaa

myyjakumarassa

tatskattymyyja

Kirppari oli kahdessa kerroksessa Gloriassa, ja näyttömällä oli jotain erityistä suhausta, olisiko siellä ollut halukkaiden valokuvaus ja jotain tanssi-laulujuttuja. Meikältä loppui kännönistä akku tietenkin juuri kun show alkoi. Vara-akku? Mikä se on? (Joo joo, ostan ostan.)

nayttamonvakea

kolmenayttamolla

Näin jäi kuvaamatta myös se fraulein, jonka ulkonäköä olin kehunut nähdessäni hänet Pinossa myyjänä. Mikä 40-luvun täydellinen bööna! Näin hänet vilaukselta kun mentiin sisään, mutta sitten pimu varmaankin livahti valmistelemaan showta. Ja sitten… akku. Että se siitä. Mutta jos jossain näette semmoisen pitkän ja hoikan Allo Allo -fenotyyppisen henkilön, niin se on juuri se.

Tavaroita oli paljon, ihkusia. Mutta ostamatta jäi – kamera herkutteli senkin edestä. Tai yhden kaavun olisin ostanut, mutta se vietiin nokan edestä. Byää.

Seuraa postauksen interaktiivinen osuus! Voit ihan itse klikata isommaksi kuvan joka tuntuu kiinnostavalta:

pareejoulukuusi mustakorse nuketkengat vinyyliriip levynselaaja pitkapoyta runsaatkorut silinterijakengat hopeasaappaat elvistiski ykspitkatiski punatukkanukke korsetti karkkiriipuksi puku kukatkuusessa

Muutkin kuvaa…

muutkinkuvaa

BTW tietääkö joku, miksi wordpress ei osaa enää tehdä thumbnaileja niin, että ne veisivät automaattisesti isompaan kuvaan? Käsin pitää paikkailla, perkele. Ei veny semmoiseen ihminen! Mutta nyt tumbukat toimii, siis. Paikattu on.

6 responses »

  1. hei muistatko kenen pöydästä nuo vinyyliriipukset sekä muut lähikuvat koruista ovat? näyttivät kivoilta :)

  2. Oivoi, niitä oli ainakin kahdella pöydällä, toinen oli suoraan etuoikealla kun pääsi portaat alas, ja toinen oli siellä sisällä jossa ei mahtunut edes kävelemään. Tekijöistä/myyjistä ei ole tietoa, mutta jos kuppaat tuosta lehtitekstistä (ihan eka kuva, klikkaa isommaksi) järjestäjien nimet ja löydät heidän yhtystiedot, ne varmaan tietää.

  3. No kas! Mun juttu, enkä huomannut. Toiaalta vihaan turbo-tungosta yli kaiken. Helvetti on tavaratalon jouluruuhka. Yhä uudelleen. Ja uudelleen. Ja uudelleen. Ja… Sen takia en voisi ikinä mennä Linnan juhliinkaan :D

  4. jep, hyvä kuvareportaasi! ja justiinsa tommoinen tunnelma siellä oli, kova tunku joka paikkaan ja aika hämärää siellä pääsalissa… mutta hyvä fiilis, kannatti käydä!

  5. Hei peipeet, M arvelinkin että sulle on pakko vinkata jos et ois huomannut. Hyvä että sait hankintoja kans. Mulla kamera toimii kätevänä esteenä hamuilla rahapussin suuntaan :-) eiku oikeasti joskus ihan harmittaa kun ei tajua ostaa jotain silloin kun on tyrkyllä. Mutta Wanhalla en tee sitä virhettä, olen miettinyt pakko-ostettavat jo etukäteen!

  6. Päivitysilmoitus: Helsinki Vintage 2009 käyty « Kantapöytä

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s