Konkkapesissä

Normaali

Löytyipä taas kamujen vinkistä hauska paikka niille, jotka tarvitsevat jotain. Konkurssipesärealisoinnissa on, ymmärrettävistä syistä, aina muutaman tuoteryhmän tavaraa kerrallaan, ei koko maailman valikoimaa. Mutta jos lähdetään siitä, että asiakas on tavallinen zepander niin vaatteitahan se varmaan sieltä menis katsomaan, ja muu on plussaa?

tapetit1
Juuri nyt tarjolla oleva muu saikin sielun sirkuttamaan ihan toiseen tapaan kuin miinus 70% alennuksessa olevat vaatteet. Kangaspakkoja! Tapettirullia loputtomiin! Aika paljon myös kangasmallisettejä, jossa toisiinsa sopivia kankaanpaloja on koottu yhteen ja siten yhdestä setistä lähtee helposti nukenvaatteita ja muita pieniä kangaskarepaskareita ihan loputtomiin. Muistan kerran tehneeni kaksi isoa tilkkutyynyä juurikin kangasmalleista. Tapettijämärullista taas saa mitä vain (valitettavasti ehdin just edellisenä iltana ostaa Tapettitalosta pari rullaa!). Mietin illalla jopa, josko laittaisin kaiken nähneen pöydän pintaan lopultakin tapettia ja vetäisin huonekalulakan päälle. Kuitenkin vielä kerran hioin ja maalasin ihan trad.

Huonekaluista ei ainakaan tällä kertaa ollut paljon iloa. Yksi siisti musta konttorituoli houkutteli teoriassa, mutta hinta oli silti liian kova meikälle, vaikka konkkapesissä oltiinkin. Vaatepuolella tutkin rekkejä ja laatikoita vain suhteellisella innolla, koska itse en tarvitse nyt mitään. Vaan silti näin että esim. nahkahanskoja, farkkuja ja miesten vaatteita olisi nyt aika tuskattomin hinnoin siinä, jos Ken tarvinnee.

kottorituoli tuolit takit

Hyllymetreittäin riitti myös muuta sälää – pikkuesineitä ja leluja – joille en ymmärtänyt laittaa mitään painoa.

Mutta joo – askartelevat, ompelevat ja edullisista vaate- ja kenkäkaupoista tykkäävät, Kuortaneentie 7 A siinä Pasilan ja Vallilan rajalla on osoite ja ratikkalinja 9 kulkee kaikkein lähimmäs. Pelkästään kässi kelpaa, ei mikään kortti.

lelut kokokasa
(kuvat on känkkäkameralla, siksikään laadulla ei loisteta)

5 responses »

  1. Päivitysilmoitus: Parasta 23. Helmikuuta · Pohdiskeleva Liftari

  2. Meillä täällä on vain jännän näköisiä kommentteja nyt tänään.

    Jännää…

    Niin se tuoli, jos se oli Kinnarps, niin lisätietona, että se oli hyvin siisti. TOSI siisti. Senkun hakemaan vaan kuka kerkee. Mä en voi laittaa 300 e minnekään, siis mun rahoihin se on liian kallis, joten en ole kisassa mukana :-)

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s