NYT: ”Se sen vaimo”

Normaali

Mitä ihmettä? Järkytys ja pöyristys! NYT-liitteen kolumnista käy ilmi, että Huvila-teltta oli ollut kahdesti pinkeänään Lou Reedin faneja, jotka puhuivat Laurie Andersonista ”sen vaimona”!! ITKUPOTKU! Jos noista ääliöistä parikin olisi jäänyt kotiin kuuntelemaan Reedin levyjä ja jättänyt ostamatta lipun, sinne ois päästy esim. me, jotka edes jumalauta TIEDETÄÄN kuka on Laurie Anderson! Ja tarkemmin ilmaistuna: jotka ollaan fanitettu sitä vuosikaudet jo ennen kuin Lou Reedkään tiesi, kuka on Laurie Anderson!

Kun Huvilateltan konserttien mainoksia alkoi ilmestyä, eka ja ainoa alusta asti loppuunmyyty oli tiettykin Laurie Anderson & Lou Reed. Olin valmis antamaan anteeksi, koska herrajjesta tietenkin tällainen täti on loppuunmyyty – ois pitänyt vaan roikkua lipunmyynnin ovenkahvassa jo helmikuussa. Ja nyt paljastuu, että lippuja on myyty pinokaupalla tällaisille pälleille. Käytännössä se ja hailee, onko firmat ostaneet ne liput omiin edustustarkoituksiinsa tai mitä, lopputulos on sama: pällien käsiin näyttivät joka tapauksessa päätyneen.

Näin paljon ei vituttanut edes silloin kun näin Tuula Arkion liukuvan ukkonsa kanssa Huvilateltan portista sisään varttitunnin myöhässä.

3 responses »

  1. Päivitysilmoitus: Hatutus | Laua ääres

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s