Talvi! Oikea talvi!

Normaali

Vein eilen matot pikapesulle lumihankeen jo toisen kerran tänä talvena. Kun kerrankin Helsingissäkin voi! Helppoa, mukavaa, hyödyllistä. Matot tykkää ja raikastuu!

Tarvitaan karhea harja ja puhdas lumihanki. Pistämmä matot ensin hetkeksi aikaa roikkumaan jonnekin ulos, ettei ne lämpiminä ime lumen kosteutta sisäänsä. Sitten vaan lätyt hankeen, lunta päälle ja harjausta. Jos ei mattoteline ole tyystin hangen alla (kuten meillä jo on :-) voi matot nostaa sinne viimeiseen puhdistukseen ennen sisälle vientiä.

Kumipohjaista eteisen mattoa en ole vienyt ulos, kun musta tuntuu ettei kumi tykkää sen enempää kosteasta kuin kylmästäkään.

Viimeinen lippuni DocPointiin palaa tänään. Avajaiselokuvan toinen lähetys oli kovasti ei-loppuunmyyty aikaan, jolloin ostin lipun. Saas nähdä kuinka täyteen tulee. (EDIT: Tuli todella täyteen! Koko Bristol!)

DocPointista muuten. Vasen vartaloon oli mainio kurkistus ihan toiselle planeetalle: ei nyrkkeilijät eikä muslimit ole koskaan olleet ns. lähipiirissä tai edes näköeteäisyydellä. Leffa ei auttanut yhtään kiinnostumaan kummastakaan, mutta duunina – dokkarina – se oli hyvä. Kummallinen aihe, kohteen seuraaminen kuukausitolkulla ja tarinan vieminen loppuun, kaikki hyvää teknistä toteutusta. Katsojalle jäi ihmetys, ja se lie ihan hyvä lopputulos :-)

Strawberry Pies etc. taas, ou mai gaad mikä pettymys :-( Olisi tietty pitänyt tietää, kun luki kuvauksen, mutta… Lähdin mukavasta illasta kaverien kanssa, koska olin ostanut lipun tähän! Sehän tässä eniten pännii. Lähdin katsomaan puolitoistatuntista elokuvaa ikävystymisestä. Mitä vtt??! TYHMÄ!

No, jos nyt tämän Miesten vuoron saattaisi katsoa huolettomasti…? Jos ei, paljonko haittaa. Olen nähnyt tänään jo yhden hyvän leffan: Up in the Air.

2 responses »

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s