Harvinaisen paskaa uutisointia

Normaali

Että mitä? Suomalainen polliisiauto Brisbanessa, ja paikalliset ovat huomanneet sen kyljessä kirjoitusvirheen? No ei tietenkään. Maikkarin peelot ovat ottaneet suomalaisen poliisiauton kuvan, photoshopanneet sen ihan helvetin huonosti, ja uutistekstissä tietenkin jätetään mainitsematta, että kuvan auto ei mitenkään liity tapaukseen. Ei olisi sitten voinut ottaa sitä oikeaa kuvaa alkuperäislähteestä?

Jos tämä oli olevinaan komiikkaa, niin epäonnistui aika pahasti.

5 responses »

  1. Joo, mua kyllä vihlasee tommonen ”fotoshoppaus” ihan jo ammattiylpeyden kannalta, plus eipä tota uutisointiakaan tee kovasti mieli hurrata…

    ärsyttää, että me tuolla väännetään sormet rusetilla että saadaan huomaamatonta jälkeä fotarilla, ja jotkut vatipäät tekasee kuvan noinkin isoon levitykseen täysin ala-arvoisesti, siis eihän tota lasketa yhtään mikskään.

    Äh.

  2. Ja miksi meillä ylipäänsä edes uutisoidaan tästä? Kysyn vaan.

    Mää muistan kun teinivuosina pojat maalasivat Saabin (tai jonkun) sinivalkoiseksi ja kirjoittivat sen kylkeen posliini. Sekin oli hauskempi juttu kuin tämä.

  3. Hei mä muistan Tiina samanlaisen jutun ja kuvan! Oli jossain lehdessä vuosia sitten. Kundien auto ensin puskan takana väijyssä, jolloin näkyi vain kirjaimet PO, ja auto kokonaan esillä, kyljessä luki POJAT.

  4. Päivitysilmoitus: Dadaa | skrubu.net blog

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s