Lähipuisto haltuun – massalla :-)

Normaali

Kävin Uudessa Mustassa mainosta saaneella puistokirpparilla Torkkelinmäen Pengerkadun puoleisessa puistossa. Saalam halleluja!! En melkein uskonut silmiäni – sekä myyjiä että ostajia ja muuten vain paikalla viihtyviä oli jotakuinkin silminkantamattomiin eli just sen puiston verran.

Miten napakka idea! Ei pöytiä, ei pöytämaksuja/tonttimaksuja, ei takeita säästä – tule myymään roinasi pois!

Ite en ostanut mitään enkä ottanut edes vastaan lahjoituksia, kun on tää tavaratilanne aina vähän toistepäin, mutta kaverit tulee hyötymään tästä tiedosta. Kirppari tapahtui nyt ensimmäistä kertaa, mutta on seuraavan kerran jo 28.7.

Tapasin kirpparilla lyhyesti Sveitsistä palanneen Marin, mutta sulhoaan en vieläkään. Jututin myös bloggaamisen lopettaeen blogiansa vaihtaneen Raparperi-Raisan.

Mitäs muuta. Viime viikolla otin keinoälyn eli sävytin blondin punatukaksi. Tuntui hassulta moinen, ekaa kertaa yli 10 vuoteen. Väristä tuli liian tumma ja liian tasainen. Vatvoin viikon mitä tehdä, kun en uskaltanut (kehdannut) mennä kampaajalle. Onneksi huomasin mainoksen kotona tehtävästä värinpoistosta (kuva). Pelotti ihan perkeleesti, sillä jos värit on myrkkyä, niin mitähän värinpoisto sitten – potenssiin kolme tai jotain. No, kaikki oli kuitenkin helppoa ja meni hyvin, kuten usein käy kun noudattaa käyttöohjetta. Nyt olen pikkasen keltaisemman sävyinen blondi kuin ennen.

Kuvien laadusta soritsorit taas, tällast se on kun räpsii vaan känkällä auringossa. Pitäis säätää valoja, mutta kun ei ruudusta kuitenkaan näe auringossa juuri mitään, niin miten siinä veivaat.

3 responses »

  1. Hui! Meinasin lähteä tuonne kirppikselle, mutta onneksi en edes yrittänyt (oon snadisti tungoskammoinen, tai oikeastaan aika helvetin pahasti). Idea on kyllä loistava, joten saatan kokeilla myöhemmin. Eipä tule massa ylläyksenä sitten.

  2. Myms, ahistusta helpottaa ehkä se, että kaikki ympärillä hymyilee :-)

    Mari, kiitti Raisa-vinkistä, en ollut tiennyt.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s