”Satuhäät”

Normaali

Lehdet loilottaa Monacon ”unelmahäistä” ja ”satuhäistä”. Jep, satuhäät voikin olla aika osuva, jos meditoidaan hetki sitä, että sadut on uskottelua. Katsoin bileet Areenasta ja kommentointi kävi kiivaana. On tainnut käydä niin, että Vickan ja Daniel on asettaneet uuden lähtötason kuninkaallisten häiden alttarikäyttäytymiselle, eikä sen jälkeen mikään tunnu oikein miltään. Mutta Monaco veti kölin alta niin täysin ettei oo mahollista. Hääpari tuskin katsoi toisiinsa. Morsian oli onnettoman näköinen koko ajan. Sulholla on pari aviotonta lasta, ja saattaa löytyä kolmaskin. Ja sitten luvataan uskollisuutta Jumalan ja ihmisten kasvojen edessä, jepa jepa. Pelkkää turismibisnestä koko pelleily.

En tiiä mikä siinä on, mutta häntäheikiksi osoittatuneen Albertin kohdalla mun homotutka vaan vinkuu edelleen ja kovaa.

EDIT 4.7. IS

5 responses »

  1. Päivitysilmoitus: Voidaanko naimisiin pakottaa? | Neulekirppu’s Weblog

  2. Huoh. Ainakin tän päiväisten lööppien mukaan Monacon hovi on vahvistanut, että morsian on yrittänyt karata kolme kertaa. Mit vit?!? Nykyaikaisessa(?) länsimaassa ei saa poistua maasta vaan pakotetaan naimisiin? Ja sitten paheksutaan kunniamurhia ja muita naisen alistamisaskelia. Ziisus.

    Uusi Charles ja Diana ilmiselvästi (ei sitten ole siitäkään mitään opittu, vaikka koko maailma tietää miten siinä kävi), paitsi että katolisessa maassa ei saa perkele edes avioeroa.

  3. Musta tuossa on tapahtunut ilmiselvä rikos. Passi napataan pois siksi ettei muija halua naimisiin playboyn kanssa?! Mutta minnepä siitä itket kun poliisi on se, joka passin otti, ja sulhanen on kukkulan kuningas.

    Toivottavasti Charlene ei tee itsaria vaan imee kaikki rahat ja timangit mitä irti lähtee ja tekee oman elämänsä hovivelvollisuuksien ulkopuolella siedettäväksi. Kosto on parasta huumetta ;->

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s