Tule ukkonen, tule!

Normaali

Lähdin hiukan kesken Pride-viikon korkkarijuoksusta, sillä taivas alkoi vetäytyä pilveen lupaavasti – lupaus on vielä kaukana, mutta enää tuntien eikä päivien päässä sentään. Sit luin netistä noita Kööpenhaminan keliuutisia. Oh noes. Ei meille sentään samanlaista, mut jos nyt pieni pyöräytys kuitenkin että ilma vähän viilenisi.

Meillä kotona ei oo ihan mahdotonta. Ostin toisenkin tuulettimen, viime kesästä oppineena. Tää uudempi on räpättimetön Duudsoni (Dyson), jonka lunastin kotiin heti huhtikuussa ettei varmasti kans joudu ostamaan eioota kesällä. Tuo vanha räpätin toimii myös, mutta se vaatii kymmenisen minuuttia päästäkseen vauhtiin. Nää yhdessä hoitaa ilmaan kohtuullisen verran liikettä.

4 responses »

  1. Tuossa torstaina vietin suuren osan päivästä kuumassa toimistossa, jossa oli mekaaninen tuuletin. Onhan se tietenkin parempi kuin ei mitään, mutta 30-asteisen ilman liikkuminen huoneessa ei ole kuitenkaan ihan sama kuin sisätilaan vedettävän korvausilman jäähdyttäminen.

  2. Kevään paras hankinta: ilmastointilaite. Meinasin kuolla tänään ulos ovesta astuessani, kun eilisen päivää olin visusti sisätiloissa uuden parhaan ystäväni kanssa.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s