Eikä siinä vielä kaikki

Normaali

Ihan kuin Messukeskus vaan suurenisi ja suurenisi… nyt kauneus/terveys/muotimessuilla se oli taas – jalkojen kunnosta päätellen – isompi kuin Habitaressa. On se melkoinen urakka, vaikka ei edes kävelisi joka kujaa.

Tuntuu, että olin nyt tosi säästeliäs kun en ollut vain itekseni liikkeellä. Sitä ei muka kehtaa jäädä joka kiskalle jumittelemaan (no ei kehtaakaan) kun on seuroissa. Joku sanoi mulle viime viikolla, että siinä kun ennen oli messutarjouksia, nyt on messupaikat niin kalliita että messuilla kamoista pitää melkeinpä maksaa enemmän. No ei pätenyt ainakaan Valmariiniin, jossa ilma vaan viuhuu hintalapun ympärillä – olen ostanut sitä apteekista 6e/pullo, nyt messuilla 5 pulloa/17 e. Että pikkanen hintaero siinä. Uskalsin ostaa koko kädellä, kun tiedän jo tuotteen ja sen toimivuuden. Paljonhan tuolla messuilla oli tietenkin myös taikapölyä, selvä se (kauneus/terveys, kyllä siihen mahtuu).

Grimas vei aika hyvin huomiotamme. Ei oltu ainoita; Sanni oli blogissaan hehkuttanut Grimasta koko viime viikon, joten seuraukset on selvät :-D Meille tosin Grimas oli wanha tuttu jo ennestään. Mä en tarvinnut mitään, mutta ostin kuitenkin luomille luunvärisen pohjustuksen, kun myyjähenkilö siel hyvin ja nätisti näytti, miten se toimii.

Muita ostoksia trad. Forsmanin teet, koska ne on vaan aina siellä niin hyvin esillä ja niin törkeen edukkaita ettei missään. Ja mä en edes ole teeihminen… Talvella toki enemmän kuin kesällä.

Seurabeibi lähti viiden jälkeen, mä jäin pörräämään hetkeksi tanssinurkkaan. Köpöttelin sieltä sitten kohti naulakoita, niin huomasin, että meininki jatkuu vielä ziljoonalla neliömetrillä siellä YLÄkerrassa. Gaah! Design District – pikkumerkkien vaatteet, muut designvaatteet kuten esim. Jukka Rintala, juhlapuvut, korut, kellot, kengät jne. Ehkä hauskimmat tarjoomukset! Ja miten vähällä oli, etten olisi huomannut koko aluetta!

No, sitten ei ollut aikaa enää puoltakaan tuntia, joten katsoin mitä ehdin ja suunta kipinkapin kotiinpäin. Olen tosi onnellinen pienistä hankinnoistani, sillä varsinkin tuo Valmarin-homma oli semmoinen että siinä tunsi säästäneensä ihan oikeasti pörheen summan.

Mainokset

5 responses »

  1. Hei, oli kiva tavata! :)

    Ja kiitos tuosta Forsman-vinkistä, täytyykin ehdottomasti käydä huomenna teeostoksilla! Mistäs tuon Forsmanin muuten löytää? Terveysmessujen puolelta?

  2. Moi Sanni! Joo, se on 6-halli käytävä 6n. Kartassa se lukee ihan sijainnissa ”Teehuone”, paikka 34. Siellä voi mennä pää sekaisin :-) No, päänsekoittajaa Messukeskusksessa on muutenkin nyt, ja paljon.

  3. Tota, mitä se Valmarin tekee oikeasti, kysyy tietämätön. Ja tuo Grimas…mulle tuttu vuodesta 1990, kun hankin muodollisen meikkaaja-maskeeraaja -koulutuksen:) Mulla on hei YHÄ silloin hankitut mattaluomivärit käytössä, ja ne skulaa, ja ne on silkkaa väriä! Pitäisi varmaan käydä taas ostoksilla. Nuo hinnat ovat aivan hemmetin alhaiset laatuun nähden.

  4. Siinä Valmarin-nimessä on siis linkki, no se on tässä siis http://www.valmarin.fi/ Semmonen turjake. Pitää yleistilaa parempana kuin ois muuten. Esim jumpatessa kyl huomaa, onko hapot pyrkimässä kohti hampaita vai ei. Ja sit se kakka, no sehän on ihana ihq kun vetää Valmaa. :-D

    Grimas on törkeen edullinen. Varmaan kun niiden ei tarvi paljon mainostella kun oma segmentti on jo selvillä ja kaikki ”alan ihmiset” tietää jo ja perimätieto vuotaa.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s