Laiskanpulskeeta lauantaita

Normaali

Erinomaisen superlaiskan ja pitkän aamun jälkeen totesin, että pakko lähteä vähintään kauppaan, joten samalla sitä kaartaa vaikka Messukeskuksen kautta. Mitä siellä lie ollut, ehkä kuudet messut yhtäaikaa, gosh. Alotin lemmikeistä. Tylynä katsoin vain, tunnistanko tuttuja kissoja. Ei ollut. Kanit, rotat, koirat ja muut jätin ihan suosiolla, menin etsimään Outlettiä. Sitä ennen kuitenkin jouduin kiertämään kotieläinten kautta, joista yhtäkään en jäänyt katsomaan. Oli vaan niin pervoa, että ne oli tuotu sinne. Lapsille tietysti kivaa. Katso, Janimarika – lehmä.

Outletissä oli. Jep. Vuuh. No, ostin yhden kotimaisen voidesetin ihan piruuttani, kun yöpöydällä ei oo nyt mitään voidetta. Sain kaupantekijäisinä violetin mascaran. Samalla tiskillä näin jopa peräänkuuluttamaani vihreää mascaraa, mutta koska olin kokeillut sitä jo aiemmin (Kanebon), tiesin, että sävy ei ole oikea eikä näytä vihreältä. Niilläkin on nyt näköjään kiire päästä eroon vihreistään, koska se mun edellinenkin Kanebo oli joku mini-liitelahja, ei täysihintainen.

Tuon jälkeen tuli taas osasto, joka oli helppo kuitata läpijuoksulla eli Metsä. Sieltä päädyin Kädentaitoon, jossa saikin aikaa kulumaan ihan perkeleesti. Mieli olisi tehnyt montaakin juttua, jotka sitten jäivät sinne. Mutta yhdet sukat ostin, ja vielä yhden kissa-piparimuotin kokoelmaani, sekä Barbille uudet vaatteet. Myyjänä tuossa oli täti, jolta olin ostanut Barbin edelliset vaatteet jotain 10 vuotta sitten. Eli ei ihan koko ajan vekslata :-) Nyt Barbilla on hieno musta juhlapuku, kelpaisi vaikka Linnaan.

Pystyin väistämään kaikki korut! Tapu-tapu. Laukkujen väistäminen ei ollut edes vaikeaa, sillä ne kaikki oli kauheita. Huiveja en suostunut edes katsomaan, ne on vaarallisia.

Tänään olisi vielä DQ-miitti ja K50. Ajattelin pinnata kummastakin. Jos vaikka imuroisi, jumppaisi ja menisi taas vaihteeksi nukkumaan. Karanteeni pitää!

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s