Ei joulumarkkinoita

Normaali

Haut sanalla ’joulumarkkinat’ on taas alkaneet lisääntyä, mut täällä meillä siihen on vastauksena vain pettymys, sillä viimeisimmät joulumyyjäis-jutut on parin vuoden takaa. Tsori! Tosin Vanhassa Satamassa on jokin käsityöläisjuttu joskus, siellä lie kolmisen tuttuakin myymässä, että sinne siis. Ja ehkä käyn myös Martin markkinoilla. Mutta oikeasti, tilanne on vaan tyynesti sellainen, että kun ei ihminen tarvitse mitään, miksi juosta? Tai tarvitsen mä ison vaatekaapin, mutta sitä ei vissin joulumyyjäisistä saa.

Pari lomapäivää alkamassa eli nyt peräkkäin jo toinen pitkä viikonloppu. Mä niin kannatan. Voisi mennä vilkaisemaan, olisiko Kierrätyskeskuksessa millaista vaatekaappia tarjolla. Ikean luettelo on jo selattu. Sellaisinaan ne vehkeet ei riitä, mutta jos ne on livenä enemmän moduleita kuin kuvina, niin sitten voisi saada sieltäkin. Kun Ikean tavanomainen vaatekaappi on noin 150 cm leveä, tarviisin noin puolitoista – yksi ei riitä, kaksi ei mahdu.

Sitten toinen juttu, jota ei saa joulumyyjäisistä: yks kaveriporukka tarvitsisi asianajajan. Helsingistä tai pääkaupunkiseudulta, on osannut ennenkin hoitaa huijausjuttuja ja mieluusti saisi tietää jotain vakuutusyhtiöistäkin. Onko kellään antaa vinkkiä tällaisesta ammattilaisesta? Mullakin olisi yksi juristi ihan suvussa (tai voi niitä olla enemmänkin, mutta kun mulle ei suku ole varsinaisesti tuttua maastoa) mutta kun se on kaukana Itä-Suomessa, niin ei auta yhtään nyt se.

Nyt vetäydyn takaisin Hale & Pacen ensimmäisen kauden pariin.

6 responses »

  1. Ikeastahan saa periaatteessa minkä kokoisen kaapin tahansa, jos jaksaa sen niistä osista kasata. Oliko se Pax vai mikä mistä saa just sopivan koon. Ja jos jaksat paikalle asti ja myyjille speksaat, niin nehän kasaa sun kanssa kaikki valmiiks.

  2. Toi oli kiva kuulla, voisin ehtiä käymään siellä täs joku päivä. Tänne kotiin saisi tulla kasaamaan sama hemppa joka teki mulle lattiankin eli Korte. Mutta joo ekana pitäis saada veronpalautukset ja ehkä nostaa luottorajaa. Mitään rahaa ei ole ja kaikki sinkkusukulaisetkin on jo kuolleet. Tietääkseni. Perintöjen loppu. Shit.

  3. JUMANKEKKE, SITRUUNA!! Hieno vinksu! Kiitos ihan älyttömän paljon! Nyt mulla on antaa ainakin yks hyvä, jonkun täysipäisen suosittelema nimi!

  4. Marjut, kävin Ikeassa, oikein ajan kanssa. Piirtelin siellä kaappijuttuja ihan omaan piirustuslehtiöön. Siitä se rupes syntymään, kun vaan teki! Nyt pitää vielä laskea hinnat ja miettiä kaappien vetoisuus oikein. Eli että kaikki mahtuu mitä pitääkin. Suomi on siitä paska maa, että täällä tarvii kesä- ja talvivaatteet, ja mulla ei ole juurikaan kodin ulkopuolella säilytystilaa (rosvot käy vähän väliä, siksi).

    • Hienoo! Ikeassahan on vielä kaiken maailman kilkettä, joita kaappeihin saa, että vetoisuuden voi kunnolla maksimoida. Toivoisin tähän omaankin kämppääni jotain järkevää säilytysratkaisua, mutta täällä mennään vuosisadan vaihteen designin ehdoilla… :)

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s