Ehkäpä sitten jo 2018

Normaali

”Ensimmäisellä kierroksella lähes viidesosa suomalaisista oli sitä mieltä, että presidentiksemme paras vaihtoehto on helsinkiläinen vihreä siviilipalveluksen suorittanut kasvissyöjä ja homoseksuaali, jolla on ulkomaalaistaustainen puoliso. Toisella kierroksella tätä mieltä oli jo yli miljoona suomalaista eli 37,4 prosenttia äänestäneistä.”

Leo Stranius blogissaan. Muutenkin hyvä yhteenveto.

EDIT Toinen hyvä kuittaus

4 responses »

  1. Ehkäpä. Mutta musta on jännittävä tuo Ahvenanmaan ilmiö, että Haavisto sai jopa 60 % äänistä. Miksei sitä noteerattu yhtään noissa vaalivalvojaisissa? Miksi juuri Ahvenanmaalla?

    Hei, sulla on uusi sisustus täällä! Ihana ja hempeä. :)

  2. Kyllä se noteerattiin aina kun katsottiin koko maan tuloksia.

    Muuten noteeratessa olisi saattanut pokka pettää, sillä hra Hakkaraisen toivotus että mutakuonot ja homot Ahvenanmaalle lie tuoreessa muistissa kaikilla :-D

    Tää sisustus on musta aika ällöhempeä, mutta kun pohja oli muuten hyvä, niin laitoin nyt vähäksi aikaa… Tuo vaalein väri, mikä on taustaa, se on ainoa jota voi vaihtaa. Nää pinkit täs on ja pysyy. Yliannos.

  3. Mä varmaan missasin ne kohdat, missä se noteerattiin. Tai siis toki sanottiin, mutta en kuullut minkäänlaista analyysia aiheesta enemmän. Ja nytkin vaan joka paikassa sanotaan, että Helsingissä kannatettiin Haavistoa enemmän kuin muualla Suomessa. Hei tyypit hei, eiks Ahvenanmaata enää lasketa Suomeen?!! ;)

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s