Kirpparit <3

Normaali

Hieno päivä (säätä lukuunottamatta). Aamulla tein työ-töitä ja lounas mulle oli varattu mukavan, hauskan, fiksun ja komean miehen seurassa. Se ei mennyt ihan niin vaan söinkin lounasta kahden mukavan, hauskan, fiksun ja komean miehen seurassa. Woohoo!

Eilen olin käynyt kirpparilla metsästämässä kevättakkia nollatuloksin, ja ajattelin jatkaa retkeä nyt keskustan kirppareilla. Ekalla (Iso-Roban Fida) meni aikaa alle viisi minuuttua kun olin jo kassalla kahden takin kanssa. Toinen oli/on ihan uskomaton: musta pitkä, ihan kuin ei kertaakaan käytetty, ehjä vuori ja hyvin designia… eli siistit, äärimmäisen yksinkertaiset leikkaukset ja linjat. Ainoa tietty että se on sitten kans ohut ja liehuvainen, ei mikään lämmin. Mutta helvetin nätti. Classy. Toinen on lantiopituinen enemmän pusakkakeissi, musta ja ihan hyvä sekin. Yhteensä 27 e. Sopii just tasan mun nykyiseen rahatilanteeseen…

Sitten kohti Iso-Roban UFFaa, josta löytyi kengät 12 eerolla. En tiedä, minkä verran käytän niitä (ne on mallia Hessu Hopo) mutta on ne ainakin mukavat.

Tulkoon vaan silmitön talvi,
järjetön sää.
Meitsii ei kylmetä routa ja jää.

Nyt on hyvä meininki!

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s