Kiertävä ongelmajätekeräys

Normaali

Tämä kaupungin järjestämä kiertävä keräys ongelmajätteille on kyllä niin superi keksintö. Kattokaa näitä kuvia Hakaniemestä! Kello ei ollut vielä edes naps-alkaa kun ihmisiä oli jo puolen torin verran tuomassa romppeitaan, ja pojat otti vastaan nätisti. Kunnioitan jutun keksijää ja tekijöitä! Nyt ei kenenkään tarviis enää mähkiä Sorttiasemalle pääsyä/löytämistä, kun tietää että kerran vuodessa kuitenkin pääsee tuomaan roskapahikset johonkin läheisempään pisteeseen!

3 responses »

  1. Meillä on Pirkanmaalla Repe&Romu, joka kiertää keräämässä ongelmajätettä ja muuta sellaista ainakin pari kertaa vuodessa, keväisin ja syksyisin, joissain paikoissa siinä välilläkin.

  2. En tiedä onko yleinenkin tapa, mutta täällä opiskelija-asuntosäätiö (tai asukasyhdistys(/kset) järjestää välillä siirtolavan asuinkohteiden pihalle. Välillä on SER-keräys, joskus kerättiin vanhoja huonekaluja ja joskus isompia kodinkoneita.

    Kätevä systeemi tuo kiertävä keräys! Ei ainakaan tarvi heittää sopimattomia asioita muiden jätteiden sekaan. Ei voi perustella, että ”en voinut viedä kauas”, kun ei tartte viedä kauas!

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s