Mr Lennart (tai Ms – ei voi tietää)

Normaali

(kuva suurenee klikkaamalla)

Kyllä sen on pakko olla Lenni. Ei ketään muuta lokkia tänä keväänä kiinnosta tää piha tippaakaan! Tuolla se taas töpsöttelee yksinään kattelemassa mestoja. ”Täs oli vielä eilen enemmän sammalta.” No niin oli, Lennart. Se oli eilen se. Ja niitä sammaleita lähtee sitä mukaa kuin mua huvittaa remuta pihalla.

Tässä pihahommassa ehkä kiehtoo se, että onhan se kiva olla ulkona kun on kesä, mutta jotain siellä pitää voida tehdä! Ni.

2 responses »

  1. Lienenkö liian metsittynyt, mutta meikäläisen silmään tuo sammal kivien ympärillä näyttää jotenkin nätiltä, ei lainkaan hullummalta. Ankeempi tuo kivetys on ilman sammalta :)

  2. Siinä on puolensa ja puolensa. Aiemmin kivien välit oli nimittäin nurmea, ei sammalta. Koko pihan vähittäinen sammaloituminen on ankeaa katsottavaa, koska sehän vain kertoo siitä, että pihaa ei käytetä, siellä ei oleskella, se ei kiinnosta ketään. Ja tämä ”ei kiinnosta ketään” -maisema sitten näkyy joka asunnon ikkunasta.

    Musta on ihanaa, että pihalla on eläimiä. Mutta jos pihalla ei koskaan käy ihmisiä, eläinemot tekee sinne pesiä ja sitten jos ihmisiä menee tänne pesimisympäristöön joskus, emot on tietenkin vihaisia niille. Sitten voi alkaa elukoitten vaino, eikä se oo kivaa. Johan nytkin jo jotkut mäystää että noita pupujakaan ei saisi olla!

    Siksi musta olisi parempi, että piha pidettäisiin myös ihmisten paikkana sekä elukaisten näkökulmasta että hoitoasteen näkökulmasta. Sammaleet on nättejä -yläpihalla. Alapihan voisi musta kunnostaa sellaiseksi kuin se oli vielä 10 v sitten eikä antaa kaiken kasvaa umpeen.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s