Ipitsaaaaa! (jossain)

Normaali

Nyt voisin periaatteessa olla Pressassa fiilistelemässä 1990-luvun tantsumussiikkia. Vaan koskapa en napsutellut 1990-luvun tantsujani Helsingissä, luvassa olisi jälleen ilta ilman yhtään tuttua naamaa. Ja muutenkin, enpä oikein jaksa uskoa että 1990-luvun alun kaksikymppiset, nykyiset nelikymppiset, kampeaisivat tuonne nostalgisoimaan. Eeeei, vaan siellä on se perusbaariporukka. Siellä sitten olis taas Zepa-täti nättien kaksikymppisten keskellä ihmettelemässä mitä vtt mä täällä teen.

K50-discot ei tässä kohtaa korvaa mitään, koska siellä on ihan eri musat. Ei todellakaan 1990-luvun housevyörytyksiä vaan, no, disco. Siis mitä nyt discoissa soitettiin ennen noita. Ihan kiva jos jaksaa aina samat deejiit ja samat biisit, mutta mä en jaksa.

Viime kesänä Alppipuistossa oli ibizaa ja muuta asiallista 1990-luvun alun pörpötystä. Tähän panen toivoni tänäkin kesänä. Oishan ois? Mulla on jo kaikki Alpparin tapahtumien päivämäärätkin kalenterissa ;-]

Sääkatsaus: ikkunasta näkyy vain harmaata. Kesken hellekauden jos saisi tällaisia päiviä edes pari – olis hienoo. Mutta näin kesän aluksi onhan tää tylyttämistä. Tavanomaista, mutta silti tylyä.

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s