Bambun rullat

Normaali

Kävin vihdoin kopaisemassa myös Bambun riisipaperirullia, koska alkukesän kokemus Maailma kylässä -rullista oli niin pöyristyttävän hyvä.

Baarihan oli tosi mukavan näköinen: kevyttä, ilmavaa, Japania, nukkekotia, vaaleaa, nätit mukit, siisti menu kuvineen. Mutta sitten… ”pikaruokaa”? Tilasin parsarulla-annoksen, johon kuului kaksi pippelinkokoista rullaa. Sen saamisessa kesti parikymmentä minuuttia. Mua ennen baarissa oli yksi (1) asiakas, joka oli sitäpaitsi jo saanut annoksensa. Ei pysty sanomaan pikaruuaksi tätä.

Makuhan noissa oli ihan hyvä. Maailma kylässä -rullat oli tosin olleet lähes neljännes-lenkkimakkaran kokoa, niin että tämmöinen suupalameininki jätti pikkasen pettyneeksi, mutta sellaistahan se on. Kyllä sen menun kuvista näki, ettei nää rullat ole aikuisen kokoa.

Annokseen liitetty majoneesi oli tosi cheapo-ratkaisu. Miksi ollenkaan sellaista? Ja jos jotain lientä, niin mieluusti jotain joka kävisi käsityönä tehtyihin rulliin – kuten vaikka chilikastike – eikä tällaista, jota tursotetaan tuubista hamppareihin niin Macissa kuin Hesessä.

En mee toiste. Ne kunnolliset rullat on löydyttävä muualta.

Seuraavaksi voisi kokeilla City-lehden arvostelemaa Westminsteriä.

Mainokset

3 responses »

  1. Mmmmm, miten musta tuntuu, että Belga ois ostanut näitä pakasteena ViiVoanista tms. Tarkistamma! Olivat olleet hyvejä parempia, koska hän ”luuli” ostaneensa ”vain” kevätkääriksiä… (ja hinta oli opiskelijaystävällinen eli sopiva)

  2. Okei Viivoaniin tarkistamaan siis! Olen kysynyt myös Kepan ihmisiltä, keiden koju se oli mistä nuo Maaima kylässä -rullat ostin, mutta en o vielä saanut vastausta. Uudessa Mustassahan on myös teko-ohje jos kotona haluu väsätä.

  3. Polga joo, niin se menee! Viivoanissa niitä rullii on. Tosin en löytänyt täysin kasvisversiota, mutta suostuin ottamaan ravullisen. Pakkohan niitä on koklata :-)

    Paketin takapuolella horistiin jotain öljyssä keittämisestä, mutta en oo ennenkään havainnut että rp-rullat ois keitetty. Annoin niiden sulaa ja dippasin ostamaani makeaan chilikastikkeeseen. Kelpas.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s