Kaukana ulkoavaruudessa

Normaali

Arvasin oikein, eli ei kannattanutkaan lähteä ostamaan Homojen hommaa -lippua, sillä Olo-raflasta ei selvitty kahdessa tunnissa, ei edes kolmessa.

Jos joku on harrastellut fine diningia loputtomiin, voi skippaa nyt, koska seuraa vouhotusta asiasta. Meinaan, mulle oli eka kerta ja olen äärettömän vaikuttunut muutamista jutuista, mutta en silti aio erityisesti kytsiä mahdollisuuksia toiseen kertaan. Vaikuttunut olen varsikin annosten ulkonäöstä – alla muutama näyte – sekä makujen tiiviydestä.

Tarjolla oli sen kummemmin esittelemättä salaperäiset menut, joissa toisessa oli kuusi annosta ja toisessa yhdeksän. Otimme kuuden annoksen menut, onneksi. Keittiöstä sujahti nimittäin ensin kolme ”keittiömestarin tervehdystä”, sitten ne kuusi annosta, välissä välijuoma, ja jälkkärit oli harjoitusjälkkäri, jälkkäri ja jälkijälkkäri. Tuohon kun olisi vielä lisännyt kolme annosta niin jopa olisi saanut kierittää taksiin. Nyt käveltiin sentään ihan omin jaloin ulos.

Kertakokemus siis oli fantsu, mutta pääperiaatteessa en jaksa sitä, että pöydässä pitää istua neljättä tuntia. Joka ikinen haarukallinen oli kerrassaan herkullisen makuinen, mutta puritaani sielussani ihmettelee silti ”piperrysruokia”. Jotkut pipertää ammatikseen ja ovat äärimmäisen kunnioitettuja ja hyvin palkattuja. Ok. Ei mun maailmaa silti.

Mutta katsokaa näitä. Miten kauniita! Liian kauniita syötäviksi. Syötiin silti.

Älkää kysykö, mitä noissa oli. Jotain punajuurista muistan – toisilla oli normiruuat, mulla kasvisversiot – mutta sitten siellä oli jotain sellaisia vääntöjä joista ei ikinä ole kuultukaan, kuten jotain tryffelituhkakastiketta tms. siihen tapaan. Far out!

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s