Vintage meikkiostoksilla

Normaali

Taas tulee tyttöjen juttuja. Muut: varokaa – likkabakteereja!

Tänään kokeilin mineraalimeikkipohjaa silleen ihan oikeasti. Eli myyjäleidi seisoi vieressä, laittoi ja neuvoi ja antoi erilaisia rasioita. Kokeilin sekä käsiin että naamaan. En ollut aluksi kovinkaan vaikuttunut, mutta myyjä sanoi että anna olla, kato parin tunnin päästä uudestaan kun se on kunnolla asettunut. Katoin, enkä ole vieläkään vakuuttunut. Ei tässä ole mitään sen kummempaa kuin tavallisessa meikkivoiteessa, paitsi hinta. En tykkää enkä osta. Tiedän, olen vähemmistössä. Kaikki jotka on käyttäneet mineraalimeikkejä, sanovat etteivät ikinä vaihtaisi takaisin muuhun.

Kun taas luomivärisektorilla hieno löytö! Mulla oli jotain kymmenen vuotta vanha lahjaksi saatu Kanebon duo, jossa oli hento roosa ja harmaa. Upea väriyhdistelmä, mutta tavara alkoi mennä wanhaksi – sen huomasi kyllä rakenteesta. Laitoin huokaisten roskiin. Mutta tänään, samaisessa kempparissa huomasin alessa Lancomen duon jossa oli melkein samat värit! Harmaa ei ehkä ole just se, mutta tarpeeksi lähellä. Ja roosa on just se sama. Koska purkki maksoi 50% alessa vain noin kolme kertaa sen mitä luomivärini tavallisesti (!!!) niin otin. Ei tarvinnut olla montaa päivää ilman roosa/harmaa-duoa :-)

Sitten oli vielä yksi (kauhee törsötyspäivä kun kotona oli vesikatko ja oli pakko olla jossain muualla), Yves Rocherilla oli kans joku 50% ale mummoseerumista. Mie kun yhtä seerumia olen tässä käytellyt ja tuumannut että se on aika kiva, esim. yövoiteeksi riittää ihan itekseen, niin päätin sitten ostaa jatkoja, kun eka loppuu kohta. Ihan toista merkkiä nyt siis. Kai ne jotain tekee kun eilenkin yks puolituttu tuumasi ratikassa, että mun fyysiset ei ole kestäneet ikävuosien perässä. Kiitos paljon taas, aina kiva kuulla tommosta, oli totta tai ei :-)))

Semmosia. Joutuuhan tässä luottokorttii vinkauttamaan ennen kuin heinäkuun palkka tulee, vaan onneksi vältin sentään sen mineraalipohjan ostamisen.

Ja nyt päiväunille, olis jo aika!

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s