Sossuäidit ja korkkarihemmot

Normaali

Kissat alkaa varmaan kohta suunnitella mulle kurinpalautusta… heräsin puoli yksitoista tänään. 10.30!! Enkat, ehdottomasti. Kissaparat. Toisaalta just hyvä, koska brunssi alkoi Vanhalla klo 12.

Enhän mä siellä ollut vasta kuin yhdeltä, mutta just hyvä kun en ollut napannut melkein mitään aamiaista, niin rankasta brunssista saikin sitten päivän aterian. Nam! Sossuäidit pitivät bingoa terassilla ja viimosen kahvikupin kera liityin joukkoon kiireimmäksi aikaa. Oli muuten mummolla nyt eka kerta bingossa. Paree alkaa harjoitella jo.

Pinko!

Miss Silvia toimi onnenpörriäisenä

Miss S vaihtoi vaatteet (Sossuäidit ei)

Palkintoina mm…

… siivet, ta-daa!

Kaarsin kohti Karhupuistoa Hakiksen markkinoiden kautta. Markkinat – totesin nyt lopulta, että viimeinen paikka missä on mitään mulle. Paitsi tietty muurinpohjalettuja, joita olen huono väistämään. Ainakin näin kesän alussa pitää käydä läpi koko setti: jätski, lettu ja terdesidukka. Kerran. No eiku kaks.

Karhupuistossa alkoi Korkkarijuoksu Drag Race, mutta koko maailma oli jo pakkautunut puistoon kun ehdin paikalle, eli oli aika mahdoton nähdä mitään. Meininki sama kuin viime vuonna, joten ei se mitn.

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s