Mitään muuta lomaa enää tartte

Normaali

No niin, huh-huh. Olo alkaa olla taas normaali. Koko eilinen päivä rehotusta fantsunpantsussa sosialisoinnissa ensin junassa, sitten Tampesterin Trattoriassa, sitten taas junassa. Perjantaina käytiin ostamassa liput oikein livenä Kriisin kaa, ja lauantaina tavattiin sitten Ohari, Birdy ja Tiina ehtymättömän skumppasammion ja erinomaisen safkan ja palvelun merkeissä. Kommunikaatiota riitti… hetkonen.. Tampereella perkele seittemän tuntii ja junamatkat lisäksi. Se on introvertille aikamoinen poikkeustila :-D Ja herkullinen, ihana poikkeustila olikin! Noita wanhoja tätejä – vaik Tiina ei oo wanha, hän oli porukan nuorisoedustaja – on niin ihana nähdä, mieluusti tapaisi vaikka useamminkin!

(Ne on vain naurunkyyneleitä. Oikeesti.)

Painostusta meitsain liittämiseksi Feisbuukkiin ilmaantui lopulta huomattavissa määrin. Huomasin kyllä, että paljon on sellaisia juor…asioita, joita en mitään tiedä kun niistä on puhuttu vain feibussa. Fakta on kuitenkin, että jo näinkin vietän aikaa netissä jo ihan liian paljon, joten en pistäisi kauheesti vetoa että ikinä päädyn vielä yhteen aikasyöppöön.

Mutta eilinen, se kyllä tuntui kokonaiselta lomalta. Mää mitään muuta lomaa tartte! :-)

Mainokset

9 responses »

 1. Ihminen on kyllä ihan ulkona skenestä, jos ei ole Facebookissa. ;)

  Laskeskelin kanssa kotiin päästyäni, että seitsemän tuntia ja kuusi pulloa skumppaa… hupsis.

  Oli kyllä hurjan hienoa tavata uusia ihmisiä ja ihmetellä, miten viehättäviä ja fiksuja te olettekaan. Kiva, että yksi nuorisolainenkin kelpasi mukaan. :D

 2. Nyt kun mietin eilistäni, olen perin harmissani, että elin sen niin kuin elin sen sijaan, että olisin piipahtanut Tampereella!

  Kuulostaa just parhaalta lomalta!

  T. Sä

 3. Mä en melkein suostunut uskomaan kun mulle eilen väitettiin, että sä olet vaeltanut kehäkolmosen ulkopuolelle ja vielä suostunut naamakirjaan. Heinäsirkkoja ja tulivuorenpurkauksia.

 4. No huh, luulinkin jo että maalimanloppu on edessä.

  Tuosta muistamisesta voisin vaikka maksaa, mutta harhautan kiittämällä toisen kuvan kuvakulmasta joka on selkeästi otettu meitä valkoihoisia, keski-ikäisiä lihaa syöviä heteroita rakkaudella muistaen. Niin mekin sua!

 5. Tiina, nuoriso on silleen kiva että sitä niinku itekin nuortuu kuin lapsi leikkimään ja koukkuselkä suortuu ja kaik on mielissään :-)

  Meidän Kaikkien Äiti, illan aikana muistimme mainita myös aika fantastiset poikasi, joista ei varmaankaan tule mitään ihan kauheita urpoja ikinä! :-)

 6. EN OO VÄITTÄNY, ETTÄ OLISIT SUOSTUNU! Olin vaan kauheen toiveikas. Sitä paitsi olin humalalassa, eli mitään en muista enkä myönnä. Paitsi että oli törkeen kivaa. Ruoka oli mahtavahkoa ja seura ihan maiskis. Pus!

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s