Kahdesti leffassa

Normaali

Tänä viikonloppuna on silmään siintänyt kaksi leffaa (Rock of Ages ja Get the Gringo), joista on tullut mieleen lähinnä sana veikeä. Kyllä: veikeä.

En tiedä, onko pakko olla meikäläisen ikäinen, että pystyy ottamaan Rock of Agesin lystikkäänä keitoksena, joka tarjoillaan lipan alta ja kieli tanakasti poskessa. Ainakin sen verran negatiivista paminaa Rokki on herättänyt, että ihan kaikilla ei ole ollut sama vastaanottokanava auki. Pliis, se on rock-musikaali jossa on Tom Cruise rokkikukkona! Kelle tää muka voi olla syntyjä syviä luotaava spektaakkeli ja lisäksi grande fail?! Täähän on tuleva camp-klassikko! Ellei ole jo!

Toistakaan leffaa eli tätä Gringoa en katsoisi toistamiseen, mutta kerta kävi hyvin. Gringon voice over on ajoittain varsin hupaisa, eikä kässärissä ole muutenkaan mitään vikaa. Verta ja kaikenlaista tuhmaa mätkimistä kiertyy esiin välillä ällöjä määriä, mutta kukas käski mennä katsomaan leffaa meksikolaisesta vankilasta. Loppuarvosanaksi tästäkin tulee silti veikeä, sillä Gibsoniitti on kumminkin semmoinen vilkkusilmä, jopa tosi pahan kundin roolissa. Ja vaik se on tosi paha, sillä on kultainen sydän ja kaikki loppuu hienosti meren rannalle jne. joo. Jep jep.

Seuraavaksi kiinnostaisi lähinnä toi Miss Farkku-Suomi mutta se taitaa tulla vasta viikon päästä.

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s