Puolipilvistä ulkona, mielessä aurinkoista

Normaali

Vilpittömästi tykkäsin tästä päivästä, vaiks vesikatko 8-13 ei luvannut hyvää.

Tavanomaisessa tokkurassa heräsin siis seiskan jälkeen kun pora ulvahti. Aamusambojen jälkeen lähdin torille tarkistamaan kissanminttutilanteen (ei ole) ja sieltä suoraan naapuriin Sörkkaan kaverien sohvalle tuutimaan. Kamut tekivät siinä töitään ja lähtöään, mie vedin zzzzetaa kunnes silmät aukesivat luontevasti. Heti sainkin tekstarikutsun lounaalle, ja tällä kertaa valitsimme Sakura Ruoka, Hämeentie 64. Kauhee nimi, mutta varsin hyvät safkat. Jälkiruoka jäi arvoitukseksi. Maku ja rakenne viittasi kookoksella maustettuun sammakonkutuun, mutta ehkä se oli jotain muuta.

Myös väreissä löytyy!

Mysteerijälkkäri…

Susseilta kiepahdin takaisin kamujen sohvalle, kirja mukana. He edelleen tekivät lähtöä toiseen kotiinsa Hämeeseen. Mie heiluttelin sohvalta heihei ja jatkoin lojumista vesikatkon yli.

Jonka jälkeen sitten myymään Dallape-puistoon. Oli hauska kokemus, myymässä ekaa kertaa 19 vuoteen! Olin ottanut alustaksi lakanan ja mukaan ison huivin, jotka kumpikin osoittautuivat nappiaarteiksi sadekuurojen kohdalla. Myös olin ottanut sellaiset ”myyntitelineet” jotka itsekin oli myynnissä eli nuita lehtitelineitä. Yksi niistä menikin. Mulla ei ollut kummoisesti kamoja, puolet ehkä sain niistä myytyä. Aika kului kuin siivillä ihmisiä kattoessa, kauppoja psyykatessa ja asentoja etsiessä. Loppumetreillä tuli paljon tuttujakin moikkailemaan, jei! Blogituttuja, naapureita. Jaksoin olla puistossa peräti nelisen tuntia – en ois ikinä uskonut etukäteen.

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s