Hammurabi

Normaali

Kusipää on piessyt koiransa henkihieveriin ja hylännyt pusikkoon. Pennut kivittävät kyyttöjä. Ja niin edelleen, tiedätte nää uutiset. Mietittiin työkaverien kanssa, onko ihmiset aina olleet mielisairaita paska-aivoja, vai näillä vuosikymmenilläkö vasta on aivojen ja moraalin kutistuminen riehahtanut. Vai onko niin, että nyt eläinrääkkääjä-kusipäiden hommista vaan uutisoidaan nopsemmin ja laajemmin?

Joka tapauksessa aina noita uutisia lukiessa tulee mieleen ensimmäiseksi Hammurabi. Koiran pieksäjä pitää piestä henkihieveriin ja nakata ojaan. Lehmiä kivittäneitä pentuja pitää kivittää. Siinäpähän oppivat, miltä tuntuu. Vittupäät.

Mainokset

5 responses »

 1. Kannatetaan!

  Joskus blogissani satuin sanomaan, että yleisesti ottaen pidän eläimistä enemmän kuin ihmisistä, niin sain kuulla olevani ihan kauhea misantrooppi, kun ihmisistä kuuluu tykätä enemmän kuin mistään. Mutta jotenkin noi uutiset ei vahvista haluani tykätä ihmisistä (yleisesti, yksilöistä toki tykkään).

 2. Tosi on, ihmisistä siis…

  Toisaalt, olikohan Metron lyhkäreissä tms. pahastusta siitä, että joku doku laahaa koiraansa mukanaan ulkona puistoissa. Tuota, eiköhän se ole parempi pitää koiraa mukanaan puistossa ja ulkoilla kuin jättää rassukka kotiin? En oikein ymmärtänyt tätä funktiota. Tuossa meidän nurkilla pyörii kaveri, joka dokailee ja jonka paras kaveri on hassu sekoitus montaa rotua. Kertoi pelastaneensa sen lopettamiselta ja koira seuraa kuin hai laivaa. Koiralle on aina mukana vettä ja muonaa, tiedän, että siitä pidetään huolta ja käytetään mm. vetskulla tarvittaessa. Eli ei pitäisi aina katsoa sitä koiranomistajaakaan, jos kohtelu on mielestäni parempaa kuin jonkun fifin äiteellä (joka ei jaksa edes ulos asti – tarina kertoo eräästäkin leidistä, joka antoi koiransa paskia partsille ja ulkoilla siellä).

  Niin että…

 3. Mie en tiedä miksi sun kommentit usein jää filtteriin :-(( Mutta poimin ne sieltä kyllä.

  Olen itsekin kuullut ämmästä joka kusetti koiraparkaansa parvekkella. Kun ”masensi” niin ettei viittinyt lähtee ulos. No voihan vittu sentään, antas koiransa sitten jollekin joka jaksaa sitä hoitaa tai hankkisi ittellensä hoitoa. Onneksi sekin koiraparka on jo kuollut.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s