Sorit jne.

Normaali

Menneet pari viikkoa on olleet yhtä juoksua. Harmittaa kun en ehdi päivittää, kommentoida enkä lukea! Sorit! Kaikki mikä menee silmästä sisään, valuu samantien korvasta ulos! DRAMAATTINEN ESIMERKKI: sain tietää Lady Gagan konsertista pari päivää sen tapahduttua! Ei sillä, että LG eritysesti puhuttelisi, vaan asian yleisen poppis-merkittävyyden takia. Käytännössä eihän tuollainen edes voi mennä ohi, jos ihminen ei istu tynnyrissä kotona. Vaan näin kävi joo.

– – –

Tyttöjen juttua pieni hetki. Olen taas jättänyt ripsivärin pois. Joskus vuosia sitten kokeilin samaa, en käyttänyt ripsaria ehkä vuoteen. Muut meikit oli, ja niin on nytkin. Se on vaan silleen, että jos viisikymppinen ihminen – tällainen blondi uivelo varsinkin – laittaa naamaansa kaikki mitä meikkipöydältä löytyy, vaikutelma on a) kova ja julma b) epätoivoinen. Voi tehdä välillä niin päin, että laittaa ripsiväriä ja etsii kulmakarvat esiin – mutta sitten ei käyttäisi muuta. Ei sekään ole paha. Mutta joo, miettiä pitää näillä vuosilla jo, mitä naamaansa laittaa, ei voi mitään. (EDIT: Meikitön päivä 6.9., as if)

– – –

Pääkaupunkiseutulaiset, huom. (Teille siksi, että en tiedä muiden kirjastojen systeemeistä, mutta) Helmetistä sanoisin pari sanaa. Oletteko huomanneet, että uutuusluettelot voi tilata rss-syötteinä teidän omaan readeriin? Multa hävisi syötteet kun Helmet uusi verkkosivunsa, ja eilen vihdoin hain ne takaisin. Ja jipii, kuin joulu olisi tullut! Paukutin heti sisään yli 20 varausta. Näin kun varailee uusia kirjoja ja leffoja, ei tule kotona sitä ”ai joo, olen lukenut jo” -efektiä. On muuten kivaa se. Hieno palvelu Helmetillä!

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s