Hammurabia kaivattaisiin, jälleen

Normaali

Jotenkin ei tästä leppoisasta illasta tule oikein mitään, kun mielessä pyörii raivo tästä 8-vuotiaan kuoliaaksi kiduttamisesta. Siitä ei ole edes mitään sanottavaa, joka ei kuulostaisi banaalilta ja jota ei olisi sanottu jo sataan kertaan. Tässä ei sentään ollut samaa ympäristön välinpitämättömyyttä lapsen kohtelusta (naapurit sentään yrittivät!), mikä on tavallista Suomessa edelleen. Lapsihan on kiduttajien armoilla yhtä avuton kuin eläin, ja tässä tapauksessa edes yhteiskunta ei tullut apuun, vaan lastensuojelu kääntyi vanhempiensuojeluksi.

Mä vihaan kaikkia, jotka käy pienempiin kiinni. VIHAAN!!! Nämäkin vitun murhaajat, ei riitä että ne istuu murhasta vaan niille kummallekin kuuluu tuskallinen aivosyöpä johon ne saatanat kuolee. Tai vaihtoehtoisesti, voisihan ne kiduttaa kuoliaaksi, kuten hekin kidutti pikkutytön.

PIENEMPIIN EI KÄYDÄ KÄSIKSI. Eikö tätä enää opeteta jumalauta kellekään missään??!

Mainokset

5 responses »

  1. Enitenhän tässä vituttaa se, että vaikka tätä asiaa vatvottaisiin kuinka ja tuomittaisiin tahoja toivottavasti rankastikin, niin mikään ei pelasta tuota tyttöä enää tapahtuneelta. En pysty edes käsittelemään, miten hirveä elämä sillä lapsiparalla on ollut.
    Toivottavasti asiasta puhuminen pelastaa jonkun toisen pienen tytön tai pojan kuitenkin.

    Ps. Elmon blogissa jo kerroinkin, että näin unta susta ja kissoista viime yönä. Ei siinä kyllä mitään sen enempää actionia ollut, kunhan hengailtiin ja rapsuteltiin mirrejä.

  2. Niin, ei se vatuloiminen auta. Siksi epäröinkin, kirjoitanko edes tämän verran. Mut kun on jo tottunut kirkumaan blogissa jos jokin vituttaa. Toivottavasti lastensuojelu osaisi jo pian säätää toimintaansa lasten eikä vanhempien suojelun suuntaan. Täs tapauksessa ainakin naapurit ja moni aikuinen yritti parhaansa. Lastensuojelu ei.

  3. Joo, en siis tarkoittanut ollenkaan etteikö tästä saisi kirjoittaa/puhua. Itsekin kirjoitin. Ihan hyvä, että asiaa käsitellään paljon, jos se vaikka muuttaisi jotain (mitä epäilen). Tavallaan vaan ajatukseni oli se, että nyt on auttamatta liian myöhäistä tuon tytön kannalta.

    Se onkin muuten hassua tässä tapauksessa, että lööpeissä nyt kerrotaan meille, miten lähimmäisestä kuuluu välittää ja puuttua asioihin, jos näkee jotain. Tässä tapauksessahan kaikki yrittivät puuttua, mutta se pysähtyi koneistoon.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s