Koomikoiden kyydissä

Normaali

Nyt oon käynyt stand-upissa, ekaa kertaa lähes kahteen vuoteen. Oon aika vannoutunut JP Kangas -fani ja myös Ismo Leikola -fani. Niissä on jotain samaa, muutakin kuin että kumpikin näyttää vuorenpeikolta. Ne uskaltaa olla hitaita. Varsinkin JP pitää

niin

pitkiä

taukoja

jutuissaan, että se olisi monessa kulttuurissa käsittämätöntä. Varsinkin, kun ihmiset ei edes lakkaa nauramasta niiden taukojen aikana :-D Se on se naama. Huomasin tänään kyttäileväni erityisesti ”ulkomusiikillisia” juttuhommia, koska suuri osa tarinoista oli jo tuttuja. Geeneissähän JP on naamansa saanut, mutta olettaisin että käyttö on pitänyt opetella erikseen. Ne kulmakarvat, se kiilto silmissä, hymyt, poskipäät – kaikki just niin maanista, että pakko on vaan hihittää :-) Hieno rytmi, hieno luottamus oman setin kestävyyteen.

Niko Kivelää en ollut nähnyt vuosiin. Eikä tehnyt yhtään pahaa nähdä nyt. Se osaa käyttää koko fysiikkaansa yhtä taitavasti kuin JP naamaansa. Hienoa, hienoa työtä. (Teemu Vesterisessä ja Niko Kivelässä on jotain hyvin samaa.)

Pirjo Heikkilä on upea. Moni yhtä kaunis nainen ei uskalla edes hengittää ettei näyttäis urpolta ja niinq ettei meikit mee, mutta Pirjo se vaan syöttää menemään, aina isommilla kierroksilla mitä pitemmälle setti etenee. Veikkaan, että on parhaiten tienaava naiskoomikko Suomessa nykyään. (Krisse ei ole enää iso nimi missään kuin kotonaan, eikä hänen setti nyt niin kovin kummoinen – aikaa kestävä, uudistuva – edes ole, koska kaikki on sidottu Krisse-hahmoon ja loputtomaan blondiuteen.)

Ehdin kiepata myös Bio Rexissä ostamassa R&A-sarjakortin ja katalogin. Hitsi kun ei osaa sanoa, oisko pitänyt ostaa kaksi sarjakorttia heti alkuunsa. No, niitä saa lisää jos siltä tuntuu. Tänä vuonna ei ole ainakaan duuni häiritsemässä harrastusta, jei!

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s