Niko!

Normaali

Kyllä mun pitää nostaa toi Niko Kivelä omalle suosikkilistalle. Se on ihan erilainen kuin JP ja Leikola. Se on tosi energinen ja fyysinen, eikä ainakaan nyt haitannut yhtään, että katsoin sitä kaksi iltaa peräkkäin. Jutut oli vain osan aikaa samat, ja mikäpä noita samojakaan oli katsoessa, kun tiesi etukäteen että hyvei ovat :-) <3

(kuva pöllitty, mut positiivisiin mainostarkoituksiin)

Ikinä en oo nähnyt sellaista yleisöä kun oli tänään Vanhalla. Sali täynnä – istumapaikat, seisomapaikat ja parvi – ja kaikki oli mukana alusta asti. Kaikki! Mukana! Se on mielettömän palkitsevaa esiintyjille. Kun salissa on hyvä meno heti alkuunsa, niin kaikki on niiiin helppoo!

Ite sain yllättäen saman loistavan paikan kuin eilenkin. Ja joo, EN mene stand-upissa eturiviin, vaikka muuten aina sinne pyrinkin (ja pääsen). Mikään hullu oo… Ne eturivin paikat sitäpaitsi menee aina ensimmäisenä. Ei ihan valotu, mikä kiire ihmisillä on päästä esiintyjien pilkattavaksi läpi settien, mutta ehkä se on vaan ihkuu kun saa huomiota. Oli se sitten mitä huomiota tahansa. Tok-tok. BB-sukupolvi?

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s