Kotona paras

Normaali

Ei vielä mut kohta hymyilyttää oikein hampailla. Siis termostaatti ei ole vielä, on vain jokin tilapäinen joulunpunainen nökkö. Mutta ovat siis käyneet kuitenkin which is nice. Olis kyllä kiva sekin kun jättäisivät lappuja, mikä on mitäkin ja missä mennään, koska nyt ehdittiin naapurien kans soitella ja tekstailla virtana homman nimestä, ennen kuin ihan ulkopuolinen ilmaantui selittämään.

Mikä oikeastikin hymyilyttää on toi, kun The Matti kävi laittaa tiivisteet ikkunaan – ei satanut! – ja pesi sen ja laittoi pari muutakin ruuvausjuttua. Ei tuule sisään enää, jee! Lisäksi oltiin suomalaisesta räpistä ihan samaa mieltä. Ja Matti on reipas, napakka ja hyvännäkönen ukko. Kissat oli hetken ihmeissään, miten meil nyt tuommoinen. Vissiin nekin sitten muistivat lopulta. Tää on se, joka askartelee ja surisuttaa poraa.

Tään pesis ja tiivistäis

WTF-kissa eteisessä

Kotona on ollut siis tosi kivaa. Muuten täytyy sanoa, että jos en ois jo jäämässä lomalle, niin pitäis marssii tohtorille hakemaan vapahdusta. On jotenkin vaan niin ahistavaa kaikki tuo tuolla, vaikkei siis objektiivisesti ottaen yhtään ole, tietenkään. Ihan tavallista siellä on. Mutta nyt kun mikään siellä ei kohtaa sieluani nätisti, vaan kaikki vaan kirskuu ja hankaa ja nirhii.

Vielä yks päivä ja sitten heippa.

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s