Jatketaan

Normaali

No voi perse, pitihän senkin tapahtua: olen hukannut toisen huomisista leffalipuista! Eli olen antanut lipuntarkastajan käsiin kaksi lippua ja se ei ole huomannut repiessään, koska R&A on täynnä tilapäistä henkilökuntaa. Onneksi ei ollut mikään supertärkeä, ihan vain näitä eilen ostettuja täyteleffoja.

Mutta silti! Mä en hukkaa mitään ikinä! Perskeles!

Tänään kolmesta leffasta kaksi oli varsinaisia aarteita, First Position ja Enkelten siivu. Ekassa tuli tippa silmään useamman kerran – on se niin ihanaa, kun taitavat nuoret vääntää ja vääntää ja onnistuu. Toka taas oli hauska ja onneksi suomeksi tekstitetty (tulee joulukuussa levitykseen). Kerran meinas sydän pysähtyy, kun kaksi pulloa (kaikkiaan neljästä pullosta) maailman kalleinta ja harvinaisinta viskiä tuhoutui idiootin remellyksen takia. Se oli vaan niin, NIIN paha hetki :-(

No, eipähän tarvi huomenna herätä kahdeksitoista leffaan. Remppaukkoja alkaa kulkea täällä taas huomisesta alkaen. Olen tyhjentänyt heidän toivomia kohtia kodista, eli nyt taas kaikki on epäjärjestyksessä ja rumaa. Ja tietenkin myös kylmää. Aamulla oli enää 18 celssiusta. Sain nyt illalla tietää, että urakkasopimuksessa lukee, että lämmöt on päällä syyskuun loppuun mennessä. Sitä odotellessa.

Mainokset

One response »

  1. Päivitysilmoitus: Liikkeellä | Zepanderi laua ääres

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s