Liikkeellä

Normaali

Ratikassa nainen istui viereeni. ”HEEEEI, ZepanOikeeNimi!” Mä siihen yhtä iloisesti:”No HEIII! (kuka tää on!?)”. ”No, miten rempat etenee?”

Tähän väliin voisinkin kertoa miten rempat etenee. Kahdeksalta marssi sisään ensimmäinen ukko, soittamatta ovikelloa. Pööpöili hetken tuossa keittiössä, ei edes huomannut että olen nukkumassa koska sikäli kun yksiössä voi nukkua piilossa, nyt nukkumapaikkani on vähän piilossa. Tein heräämistä hitaasti. Kohta soi ovikello. Olin keittiössä laittamassa pirtelöä, menin avaamaan. Kaksi ukkoa tulee taivastelemaan keittiöön. ”Me tullan kohta takas.” ”Ookoo.” Hetken päästä menin vessaan pukeutumaan. Ovikello soi kun vedin sukkahousuja jalkaan. Kurotin avaamaan oven, kukaan ei tullut sisään vaan pisti oven takas kiinni. Kohta olin pesemässä hampaita, sama kuvio uudestaan. No voisivat edes tulla sisälle jos kerta löysivät ovikellonkin, eikö?

Lopulta sisään tuli poitsu joka ihan oikeasti alkoi hommiin. Poran ääni oli ihan kauhea jopa mun mielestä, saati kissojen. Niiden korviin varmaan ihan koski :-(( Onneksi ei kestänyt pitkään. ”See on lõpp see müra?” rapasakasti kansainvälistin vielä varmuudeksi. Joo, loppu oli. Paitsi että nyt siinä kohtaa mitä porasi, on siis reikä, kun pitäisi olla jokin ilmastointijuttu. Onneksi ei tarvi pelätä, että kissat tajuaa kiivetä noin korkealle tutkimaan talon ilmastointihormeja.

No mut se ratikkamuija. Nuo tilanteet on niin kauheita. Joskus voi päätellä siitä paikasta missä tavataan, millainen ihminen saattaisi olla. Mutta ratikassa voi istua viereen kuka vain. Varmaan aivoista kuului fläpäti-fläp kun selasin, onko tää nettituttuja (ei.. kai), työkavereita (ei), naapureita (ei), kaupantätejä (ei!), kirjastotätejä (ei!!). Viimein, minuuttia ennen kuin se nousi pois, tajusin että se on meidän entinen isännöitsijä. Mutta tällä kertaa meikkiä päällä, pitkät uudenväriset hiukset ja uudet lasit. Oikein onnistunut valeasu!

– – – –

Finnkinolle ystävällisyyspisteitä! Menin kassalle itkemään sitä kadonnutta lippua. Koska olin maksanut kortilla ja muistin suunnilleen milloin kävin ostamassa lipun, ne pystyivät jäljittämään oston ja antoivat mulle uuden lipun ilmaiseksi! JEE, kiitos! Huippupalvelua! Olin siis kahdeltatoistakin leffassa. Tosin oli kyllä legandaarisen paska osuma, ehdottomasti huonoin ja toivottavasti myös ainoa huono leffa setissäni. Kaikki muut valinnat on ennen tätä onnistuneet.

Mainokset

2 responses »

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s