MELKEIN valmista :-(((

Normaali

Oon niin ärrrrtynyt! Täällä kotona piti olla kaikki valmista ja lopputarkastus ja mitä vielä. Lähdin duuniin, tulin viiden jälkeen kotiin. Asunnon patteri on edelleen kylmä, termostaattia ei ole laitettu. Olin aamulla ottanut lainapatterin jo irti sähköstä että saavat viedä pois. Ja paskat, eiku takas.

Mulle on vessaan ilmestynyt valo, joka on yhtä kirkas kuin päivänvalolamppu. Ihan kiva se. Mutta miksi ei jätetty käyttöohjetta? Tarviin sitä heti kun lamppu pitää vaihtaa. Tuolla aikuiset ukot itkee plafondien kanssa pitkin nettiä, kun ne ei tajua miten kupu irrotetaan. Miten mä tajuaisin sen paremmin? Oisko sen käyttöohjeen jättäminen ollut tosi epämiehekästä vai mitä vittua? Aina sama juttu, myös edellisen lampun kohdalla. Erikseen saa pyytää kaiken.

Lisäksi tää valo syttyy ja sammuu miten lystää. Kun meen eteiseen – en siis vielä lähellekään vessaa – niin jo se saatana syttyy.

Taloverkon töpseli ei näytä kovinkaan valmiilta, mutta kasasin siihen kaikki kamat eteen mitkä siinä kohtaa oli olleetkin. Kun remppa kerta on tehty ja lopputarkastettu, niin se on.

Sitten ne pahvit lattialla. Olin sanonut, että otan ne itse pois. Ne oli otettu pois. No silleen, melkein kaikki. Ei oltu ihan jaksettu kaikkii. Samalla sotkettu nuo pinot mitä olin koonnut.

Tunti vei siivota kaikki omille paikoilleen ja pestä lattiat. Ajattelin että pääsen vihdoin jumppaamaan, jee. MITÄÄN jaksa jumpata enää. Jos suihkuun asti jaksaa, pidän ihmeenä. PerseenSUTI. Eniten vituttaa kaikki just nyt.

Onko The Matti oikeasti ainoa mies maailmassa, joka osaa tehdä kaiken niin kuin pitääkin?

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s