Dark Side

Normaali

Blogitapaamisista ei siis enää ilmoitella Blogitapaamiset-blogissa, vaan Facebookissa?

Okei. En näe tuossa kauheesti koherenssia ja välineuskollisuuskin on aika hakusessa, mutta jatkakaa vaan. Ehdin kyllä tavata ihmisiä muuallakin.

Mainokset

5 responses »

 1. Niinpä!
  Itse kuulin asiasta pojaltani PA:lta vasta tänään. Ja laillasi kummastelin, miksei Blogitapaamisiin ollut vaivauduttu laittamaan kutsua (ja hiukan myös paheksuin, ettei poika suoraan vihjannut vanhalle äidilleen, vaikka tietää, etten etten hillu FB:ssa). Olisin jopa saattanut piipahtaa.

 2. Heh, ja siellä Facebookissakin vain hyvin rajatulle porukalle. Itsekin luin eilen eräästä paikasta, että oli ollut blogitapaaminen. Jäin miettimään, miten nykyään määritellään blogitapaaminen= Onko se blogitapaaminen, jos samat alunperin blogien kautta tutustuneet tyypit tapaavat toisiaan?
  Esimerkiksi tänään minä tapasin yhden tytön, joka bloggasi silloin kauan sitten, niin ehkä meilläkin oli sitten blogimiitti. ;)

  (Tää nyt ei ollut mikään katkera avautuminen, että yhyy, mua ei pyydetty, mutta toisaalta se olisi hauska kuulla, jos jossain tapahtuu jotain, johon ehkä voisi itsekin harkita mukaan lähtemistä).

 3. Niin siis olihan mullakin lauantaina ns.kissablogitapaaminen (tai blogikissan synttäripileet, jos haluatte tietää detskut :) Espoossa, joojoo. Mutta mustakin olis silti ollut kiva kuulla, että vanhojen blogistien miitti on sovittu.

 4. Käväisin tapaamisessa ja silloin oli puhetta, että nyt taisi jäädä facebookittomat ilman virallista kutsua. Pöydästä tosin kerrottiin, että Zepalle kutsu olisi välitetty? Ja PA totesi SÄ:n tilanteen.

  Tuo kyseinen FB:n blogiryhmä herätti jo aikoinaan paheksuntaa, koska sen nimi on Wanhat ja joukko siis rajoittunut niihin, jotka itsensä wanhoiksi blogityypeiksi itsensä kokevat. Ei siis sekään mikään maailman avoin, joka on närästänyt väkeä siellä ja täällä.

  Nooh, en järjestänyt miittiä enkä muilta elämäni touhuilta tajunnut, että kutsu ei ollut blogissa. Olisinhan sen vaikka minä sinne tipauttaa.

  Koetetaan parantaa viestintää jatkossa , jos tapaamisia järjestellään!

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s