Turkistarhaton Suomi – mieluusti pian!

Normaali

Enää parituhatta nimeä puuttuu kansalaisaloitteesta turkistarhatonsuomi.fi. Jaa miksi pitäisi allekirjoittaa ja mitä tää meinaa? No katopa tästä:

”Aloitteen tavoitteena on kieltää turkistarhaus Suomessa. Tämä tarkoittaa luopumista elinkeinosta, jossa eläinten hyvinvointia ei pystytä riittävissä määrin takaamaan ja joka on haitallista ympäristölle. Turkistarhaus ei kuulu eettisesti toimivaan nyky-yhteiskuntaan. Turkistarhauksesta voidaan luopua siten, että nykyisille tarhaajille etsitään keinoja siirtyä muille aloille.

Kansalaisaloitteiden tekeminen on ollut mahdollista Suomessa maaliskuun alusta 2012 lähtien. Tämä tarkoittaa sitä, että vähintään 50 000 äänioikeutetulla Suomen kansalaisella on oikeus tehdä eduskunnalle aloite lain säätämiseksi. Eduskunnalla on velvoite ottaa aloite käsiteltäväksi.

Kenenkään elinkeinona ei pidä olla eläinten rääkkääminen ja varsinkaan turhaketeollisuuden tarpeisiin. Jos ei ihminen pysty keksimään itselleen mitään parempaa tekemistä, voi kirjoittaa mulle ja mä voin ehdottaa, mitä hän voi tehdä itselleen. At your service, kuten aina.

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s