Suomi-Looks…

Normaali

Äh, ei nyt jaksettais siitä Per-Looksista! Jos jotkut asiat on tarkoitettu vitseiksi, niin kyllä niille voi nauraa! Se, että kuvat esittää perussuomalaisten ehdokkaita, ei yhtään vähennä näitä hupeja:
– apinalaatikot eli mitkä tahansa naamakuvakoosteet on aina hiukan hassuja. Kattokaa merkkipäiväsivuja, herrajestas.
– Hel-Looks, jota parodioidaan, on osaltaan myös keskihassu tuote, koska se esittelee ihmisiä mitä ihmeellisimmissä vetimissä, ja ne/se on hirveen kuuuuuliiiiii, ainakin heidän ittensä mielestä
– mitä Per-Looks kertoo suomalaisten ulkonäöstä noin keskimäärin, on kieltämättä koomista. Ei tarvi hihitellä kellekään erikseen, vaan kokonaisuus (as in ”suomalaiset, tässä ne on”) siinä on huima. Miettikää, tästä porukasta löytyy myös kaksi Miss Universumia. Vieläkö pokka pitää?

Mutta eihän se niin yksinkertaista voi olla, vain meillä yksinkertaisilla on näin vaatimattomat huvit. Tottakai Per-Looksiin pitää näin vaalien alla sotkea puoluepolitiikka ja uhrautuvat ehdokkaat ja pieni ihminen ja yhyy, mitä vain ettei vitsiä voisi ottaa vitsinä ja nauttia sen hetken kun se naurattaa!

Jos joku haluaa nauraa nimenomaan persuille, sen on voinut aloittaa jo ajat sitten, ei tätä koostetta siihen tarvittu ollenkaan. ”Ne tekevät sen itse”, kuten kuluneehko sanonta kuittaa.

4 responses »

  1. Ongelmallistahan tässä on vähän sekin, että mitä oikeastaan on tehty ja mille nauretaan. On otettu ihmisten kuvia ja pantu ne rinnakkain, kokonaisuus on otsikoitu viitaten siihen ryhmään, josta kuvakooste on kasattu. Jos niitä katsoessa alkaa naurattaa, säälittää, itkettää, pistää vihaksi tai mitä hyvänsä suuria tuntemuksia liikahdella mielessä, pitäisköhän hiukan tuijottaa itseään ensin tiukin ilmein peiliin. Että mitä varten minusta nyt tuntuu tältä? Ne on kuitenkin vaan ihmisten kuvia sellaisina, kuin ne on julkisuuteen tarkoitettu ja jo muualla julkaistu. Osa luultavasti on jo aiemmin ollut jossain koosteessakin. Samanlaisia kuvakoosteita on vaikka mistä ryhmistä joka hiton lehdessä vaalien alla. Pieniä päitä, suuria titteleitä ja kullakin numero ansionsa mukaan.

    Että mitä? Jos sellainen tuntemus herää, että nuo ovat huvittavia (koska ovat herrajjesta persuja?!) niin olisiko vähän katsojan silmässäkin haritusta?

  2. Just meinasin, että ne on huvittavia siksi että ne on suomalaisia. Samat naamat irkkuina, britteinä, venäläisinä, jne ois myös huvittavia. Koska kooste nyt vaan on hauska. Nyt kun ne on suomalaisia, saa nauraa itelleen. Jos ne ois venäläisiä jne. naurettais naapurille, kuten hyviin tapoihin kuuluu. Jos on sisäinen pakko muistuttaa itseään että ne on vaalikuvia ja vaalit on tulossa, niin tottakai sitä silleenkin voi leikata elostaan ylimääräistä ja yllättävää hauskuutta pois, mut en nyt vaan tajua, miks pitäis.

  3. Joo, yksi kaveri sanoi hirveen osuvasti tuolla toisaalla, enkä tietenkään voi sitä tähän ihan suoraan lainata, mutta ”tältä ihmiset näyttävät, jos ette ole sattuneet katsomaan lattebaarivyöhykkeen ulkopuolella” -osuus on ydin. Tämmöisiä me nyt ollaan. Taf lak, ehkä :-)

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s