Kymmenen vuotta tässä (10 v. 10.10.)

Normaali

Huomenna 10.10. tulee täyteen kymmenen vuotta siitä, kun ostin kotini. Tosin muutin siihen vasta 20.10. joten ekaa kertaa heräsin omassa kotona 21.10. syntymäpäivänäni <3 Oli ihan hauska "lahja" se. Silloin heräämiskaverinani oli vielä wanha Peto-kissa.

Olin käynyt katsomassa tätä asuntoa jo varmaan heinäkuusta lähtien. Käsiraha oli koko ajan tassussa ja lainalupaus kaupungilta, mutta kun Satakuntasäätiö halusi pari tonnia enemmän kuin suostuin maksamaan. Vaan väsyttämällä… Asuntoa ei halunnut tosissaan kuin yksi muu ihminen (monet varmaan koki sen muodon oudoksi, veikkaan) mutta sillä ei ollut käsirahaa. Lopulta välittäjä kyllästyi välittämään ja sai säätiön myymään asunnon mulle sillä hinnalla kuin halusin.

Kymmenessä vuodessa on siis saatu putkirema, uusi kylppäri, talon datakaapeli, sensorivalo vessaan, uusi hana keittiöön, uusi ilmastointi, uusi vaatekaappi eteiseen ja ei vähimpänä uusi lattia. Ja olen tosiaan maalannut vähän seiniäkin, keittiön nyt kai jo kolmeen kertaan. Muita seiniä vaihtelevasti. Keittiö pitäisi vielä uusia tai vähintään kaapit ja katto maalata.

Se oli kyllä vähän ylläri itsellenikin, että lopultakaan en ole niin innokas sisustaja kuin etukäteen luulin. "KUNHAN MULLA ON OMA ASUNTO NIIN…!!" Niin? Siel on ihan ne samat kirjahyllyt ja kirjoituspöydät kuin muillakin, tosin sohvaryhmää ei ole ikinä ollut eikä tule. En mä vaan sitten innostunutkaan laittamaan enkä väsäämään. Tiedän kyllä myös makuni rajoitukset. Kun ei ole pennusta saakka kasvatettu esteetikoksi, niin tällaista siitä sitten tulee. Valkoista, valkoista, lisää valkoista.

Mainokset

4 responses »

  1. Koti on hyvä silloin kun siellä tykkää olla, kaikki säätö sen päälle on vähän turhaa minusta. Mutta että kymmenen vuotta! Niin kauan! Mää muistan, kun sulla oli ostohommat meneillään :-) Onnea kauheesti kymmenvuotiaalle kodille.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s