Pulloset

Normaali

Tuommoiset ostin eilen, kun mieli teki jotain ”muuta”. Punkkupullo on pienin mahdollinen, uutuus Mango Fango. Kuvaus oli kiva ja koko just sopiva. En ole vielä aukaissut, joten rapo loppuu tähän.

Tuo toinen taas on väkevä (ai joo, mä en juo ”ikinä” väkeviä) Kirschwasser. No se oli pakko ottaa, kun en ollut ikinä moista nähnytkään ja kirsikka tietty houkuttelee aina. Tää on kyllä kuin tulta joisi – olen ottanut pullosta yhden pikkuhörpyn eilen ja yhden tänään. Sen nopsempaan ei moista pysty juomaan. Se ’kirsch’ on kyllä melko hakusessa kans. Ei tää ole missään nimessä niin pahaa kuin Kossu, mutta ei tätä varsinaisesti ilokseenkaan vetele. Säästeliäs pullo, veikkaan.

Mainokset

4 responses »

  1. Jollei Kirsch juomalla kulu, niin ainahan sitä voi lorauttaa juustofonduen joukkoon, eikös!

    T. Sä

  2. Sveitsissä nautiskeltiin erilaisia Kirschwassereita: eroja niissäkin tietysti on, toiset enempi silkkaa vodkaa, toisissa maistuukin jopa se kirsikka. Tein siellä runebergintortut käyttämällä Kirschiä mausteena ja kostukkeena, ja miehen mielestä ne olivat parhaat runebergit koskaan :)

  3. Mie luulen, että tämä ei ole se pullo, mis maistuu kirsikka… Voin hyvin kuvitella että ruunepereihin menisi sellainen liemi!

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s