Ylläripostia heti aamusta

Normaali

Joskus sattuu, että joku laittaa mailia ja kehuu multa saamaansa palvelua mulle. No okei, se lämmittää. Kiitoskiitos. Mutta ekaa kertaa tänään sattui semmoinen, että tärähti pomon postilaatikkoon maili, jossa kehuttiin sekä mun että huonekaverini kaikinpuolista auliutta monin sanakääntein. Mitä helv? Joku on ihan oikeasti vaivautunut ottamaan selvää, keitä meidän pomot on, ja mailannut niille. Nyt ei vain lämmitä, vaan lähinnä jo kuumottaa.

Btw, pomo tietysti forwasi myös henkilöstöpomolle. Bonukset raksuttaa :-) rok-rok.

Ymmärrän kyl kaikki kehut huonekaverini suhteen, koska hän on taivaasta tipahtanut enkeli, mutta mie en oikeasti mielestäni tee tässä mitään kuin töitäni sen isommin hymyjä veivaamatta.

Mainokset

3 responses »

  1. Sää et aina selvästikään älyy, kuinka kiva olet. Hyvä että Joku on älynny ja on älynny vieläpä laverella sen pomollesikin. Hyvä karma langetkoon täten hänelle.

  2. hyvät ihmiset, luonnollisestikin olemme jo kysyneet as.om. lavertelijan pankkitilin numeroa. Voitais laittaa sinne vähän vastapalautetta, tsihi.

    Noista pentujen hylkääjistä, no ei tietenkään voi olla kuin samaa mieltä. Mut jos ne on jonkin taloyhtiön roskiksella olleet, niin varmaan ainakin pari kolme siitä talosta tietää, kuka ne on hylännyt. Mut miten ne on voitu jättää sinne nin pitkäksi aikaa että ehtii mennä tommoseen kuntoon, käykö siellä roskiksilla vain aistivammaisia? Enkä edes halua muistaa muita juttuja joissa ihmiset vaan kattoo vierestä kun hylätty eläin kituu päiväkausia ennen kuolemaansa. Vittu mitä porukkaa…

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s