Tyylikäs setä kävi kylässä

Normaali

Kyllä se aina säväyttää kun ”en olis ikinä, ikinä, IKINÄ uskonut” toteutuu. John Waters Suomessa. Olisipa joku käynyt väittämässä mulle moista vaikka 20 vuotta sitten… hah!

Waters oli niin stylissimo, että olisin katsellut intona vaikkei hän olis puhunut mitään. Mutta puhuikin. Paljon. Selvästikin hallitse oman settinsä ihan perkeleen hyvin, vaikkei ole stand-upin ammattilainen siten kuin vaikka nää meidän muutama viikko sitten souvanneet. Ja kukaanhan ei voi vetää samaa settiä, koska Waters kertoo omasta elämästään ja tuotannostaan. Ha! Toisaalta, juttua ei ole siis mitään järkeä mennä katsomaan, jos ei tunne Watersin tuotantoa. Tykkäsin. Upea huumorintaju ja särmä on hällä – kestäisin kyl vaikka toiset puolitoista tuntiakin :-)

Uskokaa tai älkää, 30 e lipunhinnasta huolimatta joukkoon oli taas päässyt livahtamaan yksi avohoitopotilas lääkkeet lopussa! Otuksen välihuutelu häiritsi varmaan tolkuttomasti takana istuvia, kun meille neljänteen riviinkin kuului vielä jotain äyäämistä ja ölinää. Lopulta keikan puolivälissä järkkärit kävivät hakemassa niskapersiillä hölisijän avarampiin maisemiin jonne mahtuu älinää. Järkkärit sai takaa väliaplodit. Pipipäillä on kumma into pilata muilta kaikki, koska itellä ei ole palikat kohdallaan. Vittuako se meijän vika ole. Tää hieno avo”hoito”konsepti tarkoittaa vain sitä, että hullut sekoilee täällä ulkona ilman hoitoa, eikä siellä sisällä hoidossa. Ja mä en halua, että hullut tulee (enää) pilaamaan mun asioita (kun olen jo päässyt perheestä ja suvusta eroon aikoja sitten).

Naapurissa tapahtui myös. Jos olisin tiennyt etukäteen, että Steve Vai esiintyy Rexistä sadan metrin päässä, olisin ehkä joutunut vuodattamaan muutaman ärripurrikyyneleen. Nyt havaitsin asian vasta kysellessäni Vai-jonosta, mitä he venailevat. Vähän silti jäi harmittamaan. Kaksi tällaista ukkoa – samaan aikaan ja käytännössä samalla pihalla. Valitse.

6 responses »

  1. Jihhauw, näin ton ilmon ;) Tää tykkää täpöllä. Shokkiarvohan mulla on ollut heti sen ilmestyttyä eli vuodesta kivi & keppi alkaen…

  2. Mä myin yhdessä Suurista Tyhjennyksistäni myös Shokkiarvon, firman kirjastoon. Hyvin kelpasi. Nythän siitä on uusi painos, johon olis eilen saanut nimmarinkin. Aika moni kävi hakemassa.

    Mä edelleen vautsivauaan sedän vaatteita. Voi vee että oli tyylikäs!

    Ilta oli loppuunmyyty. Ei ylläri.

  3. No kun mä tulin Vuodatuksen tunnareilla, WP ei hyväksyt .blogit.fi -päätettä ollenkaan – ei missään WP:n blogissa. Oisko syynä se, ett tuo alusta on WP:stä tuunattu ilmaisversio, jota pyöritetään mainoksilla…. luulen, ett sillä on jotain tekemistä asian kanssa *kieroa, mutta ikävää* ;)

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s