Böö

Normaali

Pitkästä aikaa kunnon leffapettymys. En tiedä, minkä verran tää mun narina spoilaa, mutta jos joku ei tahdo spoileroitua, niin ehkä ei kannata kuitenkaan lukea.

Sinister – tarina kuulosti hyvältä, Ethan Hawke kuulostaa aina hyvältä, ja Nyt-liitekin antoi 4 tähteä. Nyt-liite… mehän ei olla viime kuukausina oltu samoilla linjoilla juurikaan, mut jospa nyt? Ja eikun katsomaan. Menin vielä iltanäytökseen, koska koko päivä oli muuta, ja illalla katsomo olikin sitten täynnä teinejä. Yllättävän tylsät BÖÖ!-effut hyppyyttivät ja kimityttivät nuorisoa tädin kummallakin puolella. No okei, pikkasen alkoi kylmää värettä mennä pitkin hanuria filmin loppupuolella, mutta se johtui vain siitä, että yritin aktiivisesti unohtaa leffan tarjoilemat epäuskottavuuspointit. Jos silleen nyt voi puhua BÖÖ!-leffoista. No voi.

Leffan ensimmäisen minuutin aikana tarjoillaan eka epäloogisuus, joka hiersi koko filmin ajan. Puuhun oli väsätty viritys, jossa katkeava iso oksa muka vetää neljä hirttoköysissä roikkuvaa ihmistä maasta ylös ja siten toteuttaa hirttämisen. Yeah right. Se oksa ei todellakaan ollut niin iso että sillä olisi hirttänyt mollamaijaa kummempaa olentoa, puhumattakaan kahdesta täysikasvuisesta ja kahdesta lapsesta. Eikö tätä kukaan muka huomannut leffaa tehtäessä?

Tätä hirttokuvaa toistetaan ja toistetaan, se on siis keskeinen myös leffan perheen isän elämässä. Ja iskä ei muka ollenkaan huomaa, että perheen seinille maalaava tytär on maalannut omaan huoneeseensa myös tämän hirttoskenen. Nouuuuup, miten semmoista nyt vois huomata.

Ja sitten ne ikuiset roudarinteipit suun päällä… ne EI kestä siinä oikeassa elämässä. Tätä on demottu niin YouTubessa kuin erinäisissä muissa mestoissa, ihan vain siksi että se on ollut leffaklassikko fooreva. Mutta enää sitä ei viitteis katsoa, kun on jo kaikille selvää, että moinen ei ole mahdollista.

Mua niin jäi ärsyttämään nämä hölmöilyt. Kai tääkin on pyöritetty lukuisilla testiyleisöillä ennen markkinoille päästämistä? Tai sitä ennenkin, jo leffan puuhavaiheessa voisi olla joku sopivasti ulkopuolinen kattomassa, että pahimmat tömähdykset karsittaisiin. Tajuan sen, että omille projekteille sokeutuu, mutta sitä en tajua että mun pitää loppukäyttäjänä huomata tällaisia. Jonkun muun olisi pitänyt olla siinä välissä.

Ärrrr! :-(

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s