8 responses »

  1. Meidän lähikaupassapa oli eilen haljenneita banaaneja! Onneksi en ollut ostamassakaan, kun en pysty banaania syömään.

    Mutta että jos teillä oli raakoja ja meillä jo pilaantuneita, keskiarvo on just sopiva?

  2. Niin paljon kuin tykkäänkin mieluummin vähän raa’asta kuin ylikypsästä banaanista, niin kyllä nuo on jopa minulle vähän liian raakoja. Heittäisin tämmöisen älykkään analyysin tähän kohtaan.

  3. Komppaan Tiinaa. Tosin vedän överit koska 1) tykkään raa’asta enemmän kuin kypsästä banaanista ja 2) ostaisin noita varmaan ihan mieluusti, nostaisin pöydälle päiväksi kahdeksi ja söisin pois kuleksimasta. Sitten taas närästelisin. Hirmu älykäs oli minunkin analyysini tässä nyt. Tavallaan kyllä ymmärrän tuskasi, meillä tanssahdellaan saman asian ympärillä, kun tars ostaa avokadoja.

  4. Tästä ei ole kovinkaan pitkä aika kun sain edelliset kokemukset saman kaupan käsityksestä siitä, miten raakoja heduja voi ylipäätään myydä. Ostin kiwejä just tuolla mielialalla, että kyllä ne pöydällä kypsyy vaikka olivatkin kivikovia kaupassa. Meni yli kaksi viikkoa. Ei kypsyneet, ei pehmenneet. Sen sijaan kuori alkoi kylläkin rypistyä siihen malliin että niistä on tulossa vainajia. Samaan aikaan Smarket yritti myydä sharoneita joissa toinen pää oli kokonaan vihreä. Vähän rajaa!

    Ja nyt nämä. Olin niin pöyristynyt että en ensin edes tajunnut ottaa kuvaa. Menin kassalle maksamaan ja kyselin, onko tullut uusi banskulajike. Ei kuulemma ole mitään tietoa sellaisesta. Vasta maksettuani ymmärsin käydä kuvaamassa herkut. Onhan tää nyt ihan loputonta miten pelleinä asiakkaita pidetään. Eihän me mitään tajuta siitä mikä on kypsä ja mikä ihan perseestä. ”Esikypsytettyjä” mangoja, eli pilalle mädäntyneitä. Ja sit tää toinen pää. EIKÖ NIITÄ HÄVETÄ??!

  5. BTW hämmentävää, löysin juuri postista saman Smarketin tyytyväisyyskyselyn. Pääsin antamaan suoraa palauetta kuin tilauksesta.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s