Myös Stokka meni Valkeen ansaan

Normaali

Valkeen roskaa Stokkan kanta-asiakasetuläpykässä

Olen jotenkin tottunut luottamaan Stockmanniin, mutta nyt tuli marinapalautteen paikka. Nää korvavalot, jotka on jo aikoja todettu epätieteellisesti testatuiksi ja pelkkään plaseboefektiin perustuviksi… löytyvät kalliina tyrkytyksenä kanta-asiakaslärästä. Myös esim. meikkejä myydään tietysti älyttömillä väittämillä, mutta sen tietää nykyisin jo kaikki. Tätä korvavaloskeidaa myydään urpoille terveysvaikutteisena ”kliinisesti testattuna” ja pälä-pälä, kun korvan rakenteen takia valo ei edes pääse aivoihin saakka. Smell the coffee, Stokka!

6 responses »

 1. Ihan pari päivää sitten näin jonkun suosittelevan näitä ihan vakavissaan muille. Kun kuulemma auttavat. On sillä plasebolla ihmeellinen vaikutus.
  Tämä kai todistaa, että mitä tahansa roskaa voidaan myydä ihmisille. Pitäisikö itse kehittää kirkasvalohammasharja. Kyllähän se ikenien kauttakin piristää!

 2. Jos Steven ois vielä hengissä iPodissa ois varmaan saatavissa hemmetin kalliilla iLight-ominaisuus *sorry* ;)

  Stokka muuten perseilee muutamassa muussakin asiassa, mm. heitin ekologiakäsityksensä on vähän erilainen kuin minun.

 3. Vastausmailista:
  ”Mainitsemanne tuote on hyväksytty lääkelaitteena kaamosmasennuksen ja sen oireiden (väsymys, lisääntynyt ruokahalu, alakuloisuus) hoitamiseen. Lisäksi Valkeen markkinoinnissa käytetyt tutkimukset on yhdessä Valviran kanssa todettu sopivaksi. Tutkimukset kestävät myös eettisen tarkastelun ja niitä on lisäksi tulossa lisää.”

  JUP.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s