Kaksi katsottu, kolme jäljellä

Normaali

Paperboy. Siis Kidman on neljävitonen? Ei helv. Tiedän kyllä legendaariset naamaleikkaukset, ei siinä mittään, mutta miten neljävitosen naisen podi voi olla yhtä hyvässä sheipissä kuin barbinukella? No, ehkä se syö yhden kikherneen viikossa ja potee kaksi päivää ahistusta mässäilystä, ei tiä.

Leffa ei ollut vallan huono, itse asiassa se sojotteli lonkeroita moneen suuntaan ilmiselvän väkivaltateeman lisäksi. Ihmissuhteet on outoja, ihmispsyyke on outo, soppaan hiukan rasismia ja paljon seksismiä, himppa homoutta, epätoivoisia riippuvuussuhteita, hyväksikäyttöä puolelle ja toiselle, kunnianhimoa. Louisianan sikaniskat, rämesuot ja white trash blondit ei varsinaisesti ole ominta kuvastoani, mutta miksikäs mä ostin lipun… ai joo, muistan: Matthew McKönnykkä! Könnykän ääni ja Kidman koko mitalta palkitsevat toki sen verran, ettei itteensä tarvi alkaa läpsiä poskille leffan katsottuaan.

(kuva pöllitty imdb:stä)

Game of Werewolves oli tylsempi. Olen jo tottunut odottamaan hulluilta espanjalaisilta mielettömiä tarinoita ja säpäkkää menoa, mutta jotenkin ei vaan auennut mulle tässä. Toisaalla kaveri sanoi, että hänestä ihmissudet oli tosi hyviä ja meno villiä – no okei, ne sudet oli hyvässä karvassa ja meikissä, ei siin mittään, mutta sitten kun niitä on 30 ja ne kaikki karjuu kitarisat hulmuten ”ROAAAAARRRR!!!” päin kameraa, niin menee vähän maku. Juonenkäänteet kuulostaisi varmaan kirjoitettuna ihan kohtuullisen jänniltä, mutta ei ne siel teatterissa ihan sitä olleet. Selvästi oli haettu myös koomisia elementtejä ja koomista replikointia, mutta ei mennyt ihan tarpeeksi korniksi kuin parissa kohtaa.

Night Visionsin yleisö on ainakin näissä kahdessa näytännössä ollut ihan muuta kuin odotin. Trad kuvittelin mustaan pukeutuvien teinipoikien muodostavan pääosan katsojakunnasta, mutta siellähän oli porukkaa aika nuoresta vaariin ja mummoon, kaikki sukupuolet ja iät. Ai niin, onhan tässä ikärajat! Siksi niitä teinipoikiakaan ei siellä ollut.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s