Orjan tilitys

Normaali

Jos joku ihmislapsi yrittäisi juoksuttaa mua niin paljon kuin nää kissat, veisin sen tonne alaovelle ja myisin vähiten tarjoovalle.

Mutta eihän kissoja voi, kun ne on niin söpöjä eikä ne osaa ite avata jääkaappia. Ja… ne on niin söpöjä!

BTW joskus pitäisi ehtiä ottaa videota hetkestä, kun herra Harmaa sukeltaa päiväpeiton alle ja heittelee pois kaikki tyynyt, sukat, kaket, kirjat ja muut romppeet mitä sängyssä sattuu olemaan. Sukellus ja heitto, sukellus ja heitto! Erittäinkin spuukin näköistä.

Mainokset

4 responses »

  1. Joo. Anna ruokaa. En syö, pahaa. Eiku toista ruokaa. Oho kakka seurasi hiekkikseltä eteiseen. Nyt voisin ottaa ruokaa. Mut vain hyvää ruokaa. Toi kiusaa mua! En haluu olla sun lähellä. Haluun olla sun lähellä. Anna ruokaa. Pahaa yäk. Missä lelut? Tää laatikko on mun, ei sun! Anna ruokaa. Anna namia. NYT voisin ottaa ruokaa, kauhee nälkä. Byöök oho pirjo. BYÄÄK oho yrjö. jne. alusta uudestaan….

  2. Ai sää teet jotain? Mun on nyt just päästävä syliin, eiku sittenkin vois vähän tota hämistä heitellä. Jos vähän pudottelis näitä tavaroita. MÄÄ HALUUN HUOMIOO!!1 Eiku en mää nyt halua sylissä olla. Menen tähän sun pöydälle, sekoitan tietokoneen. Ai luet Hesaria? Tästäkö kohtaa? Istun tähän päälle. Tai jos sittenkin menis luolailemaan tänne Hesarin ALLE, se on kivaa kans.

    Lauantaiaamuna. Nouse!! Kauhee nälkä! Ai miten niin haluat nukkua? Nuku joskus toiste, mut nyt sitä ruokaa! *kävelee yli* *kävelee toiseen suuntaan yli* *ja vielä* *ja vielä* *läppää tassulla* *jne.* Ruokaa!!

    Mutta sitten: Ai miten niin olet lähdössä töihin/jonnekin? Et voi, kun mää menen tähän ovelle tälleen selälleen ja hurisen kovasti. Enkös olekin söpö?

    Kissat ♥

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s