Lounasruokaa

Normaali

Meillä on monia mahdollisuuksia valita työpäivän aikana lounaspaikkaa. Kun mun vakipaikka lopetti ja tilalle tuli yrittäjä, jonka tarjoilusysteemi on ns. abstrakti eikä kukaan ehtinyt neuvoa miten sokkelossa edetään, vaihdoin paikkaa kokonaan ja heti. Nyt ihmettelen, miksi en ole tehnyt niin jo aiemmin, koska nykyinen ruokapaikkani on ihan ykkönen. Ainoa haitta, että sinne on mentävä heti klo 11 ruokailun alkaessa, koska muuten joutuu jonottamaan.

Tässä paikassa suurin etu on se, että salaateista ei joudu tonkimaan kidutettujen eläinten jäänteitä, vaan ruokailu on kokonaan kasvispohjaista. Aina. Joka päivä on salaattipöytä vaihtoehtona lämpimän ruuan kanssa. Paikanpäällä leivottua leipää, vähän erilaista joka päivä. Lämmintä ruokaa on kaksi vaihtoehtoa: tavallinen kasvisruokailijan annos tai vegaaniannos. That’s it, muuta ei ole. Karu meininki miellyttää! Vaan eipä siellä käykään inisijöitä ja valkkaajia syömässä. Kaikki tietää meiningin, ja tulevat sinne nimenomaan siksi.

Tänään söin peruna-härkäpapusalaattia, riisi-punajuurisalattia ja vielä yksi salaatti varmaankin mustista linsseistä, porkkanoista ja jostain muusta. Kermaviilikastikkeella noi kaksi viimeistä, jestas että oli namppia :-)

Mainokset

3 responses »

  1. Olen monta päivää yrittänyt miettiä mistä paikasta on kyse: kerro! Haluun kans tollaisia lounaita, vaikka oma työpaikka onkin nyt ihan kuusessa. Mutta tarviin vinkkejä vastaisuuden varalle, koska haen ehkä joskus uusia töitä parempien ravintoloiden läheltä .

  2. Päivitysilmoitus: Lounasjuttua taas | Laua ääres

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s