Kaksi hyvää perustelua

Normaali

miksi vanhempien naisten pitäisi käyttää meikkiä ihan helvetin varovasti
1) Elina Kiikko
2) Kirsti Paakkanen.

Mainokset

11 responses »

  1. Joo, mut silti. Vahva meikki näyttää ihan toisenlaiselta kaksikymppisen päällä (todennäköisesti siedettävä) kuin nelikympp tai satasen päällä. Pitää ite tajuta sen verran kun kattoo peiliin!

  2. Kyllä. Kiikko meikkaa todella vahvasti ihan arkenakin, on tullut pari kertaa vastaan. Pistää kyllä silmään ja näyttää aika karmivalta.

  3. Mä katsoin, että Kiikko näytti vanhentuneen ainakin kymmenen vuotta sitten… viime kerran, koska se nyt olikaan.
    Ja oon kyllä samaa mieltä tosta meikkaamisesta.

  4. Kyllä. Ja lisäksi haluaisin kiinnittää huomiota, että normaalipainoisen naisen ei kannata laihduttaa kymmentä kiloa. Kiikkohan oli ihan terveen rehevä nainen joskus.

  5. Totta töräjät. ”Kypsempi ” ihokin näyttää paremmalta kevyemmällä, sävytetyllä kosteusvoiteella, kuin koko meikkivoide- peiteväri- puuterisetillä- nmim. empiirinen kokemus. Mutta ihanko todella Kiikko on nelikymppinen??? Aikuisten oikeesti?

  6. On se hiukan yli nelikymppinen (ehkä 42, 43) ja ihan jesuksen anorektinen nykyään. Ei kerro hyvästä elämästä :-( Mut jos ukko on valtakunnankuulu häntäheikki, niin eihän se kauheesti ilahduta.

  7. Sen niiden suhteen täytyy olla joku win-win-tilanne. Joku kulissijuttu se on. Ei voi olla niin anteeksi antavaa rakkautta. Luulisi että Kiikolle olisi tulossa jonossa parempiakin miehiä. Ainakin vielä silloin kun se näytti itsensä ikäiseltä ja 10 kiloa pehmeämmältä.

  8. Katoin työkaverin suosituksesta Solsidania ja siellä tuli esiin tää (meneeköhän ruotsi nyt oikein) ”kompensationsfaktor”. Vahvaa sellaista täytyy kyl pörrätä puolin ja toisin. Muuten ei voi käsittää. Kauppahan tuon täytyy olla. Jos Ile maksaa Ellulle kuukausipalkkaa ettei se hatkaa? :-D

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s