Pörisee, pörisee, aina vaan pörisee

Normaali

Eipä malta veljeskansan urpot olla poraamatta talossa edes itsenäisyyspäivänä. En tarkoita että mun itsenäisyys murenisi siitä, mutta kyllä hiukan kuvittelin, että tässä vois olla jokin breikki, ihan vain jonkin rispektin takia tai jotain… siksi ettei suomalaisetkaan ole duunissa? No, onneksi aloittivat vasta puolenpäivän jälkeen, sai edes nukkua ja jumpata aamulla rauhassa. Mutta silti poran ääni vituttaa jotenkin erityisesti tänään.

Äsken mulla pauhasi täällä 1941, helvetin huono leffa ja vielä pitkä director’s cut. En edes tajunnut ensin, että melkein sama kuin Tuntematonta katsoisi – helvetisti sotamöykkää ja tylsyyttä. Mutta leffamöykkä peitti osin porausmöykkää, joten sai olla. Eihän sitä ollut pakko katsoa, voi vaikka pörrätä Twitterissä senkin aikaa.

Viereisessä talossa rakennetaan ullakkoasuntoja sadannetta vuotta. Myös ne aloittivat puolenpäivän maissa. Rakentaminen tapahtuu silleen, että pääasiassa ajellaan pihalle rakennetulla ylimääräisellä hissillä edestakaisin tossa mun ikkunasta parikyt metriä oikealle.

Eli myös normiaamuina, jos ei talon omat porukat aloita viimeistään seittemältä, naapurissa kyllä aloitetaan. Ja päinvastoin.

Mutta ainakin meidän talon möykkä on ohi loppukeväästä. Naapurista en tiedä.

2 responses »

  1. Hah. Justiinsa luin sieltä yhdestä paikasta, jonka nimeä en nyt mainitse (no okei, Facebookista), ihan samanlaisen avautumisen noista naapurikansan ropaamisista ikkunan takana. Kyseinen tyyppi asuu Lempäälässä, joten ei aivan sun naapurisikaan taida olla, eli kyseessä on ihan valtakunnallinen ongelma!

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s