Muita kohokohtia

Normaali

Tuolikauppojen lisäksi viikon kohokohtia:

1) How to be a Woman. Luin viimeiset sivut tästä työpaikalla ja sanoin työkamulle, että tosi hauska kirja, mutta mä tiesin kyllä kaikki nää jutut. Työkaveri tuumasi, että olisikin aika surullista jos yli viiskymppinen lukisi kirjaa nimeltä How to be a Woman ja ällistyisi uudestaan joka sivulla :-D Eli ei Moran sanonut varsinaisesti mitään uutta, mutta kirja pitäisi toki tyrkätä jokaisen kaksikymppisen tyttölapsen kouraan ja ehdottaa, että hän kohtelisi sitä kuin uskovainen Raamattuaan. Moran kirjoittaa kevyellä otteella, mutta asiaa.

2) Natcosin ystävämyynti. Valitettavasti oli niin kiire, etten ehtinyt yhtään jollottamaan tästä ajoissa. Mutta liittykää postituslistalle, niin saatte kutsuja! Mentiin tuonne toisen työkamun kanssa heti alussa ja saatiin kaikki mitä piti. Kookosöljyä oli vain jättipurkeissa, joten jaettiin. Meitsi täydensi hiusjuttuja ja ihmeekseni löysin mitä lähdin varsinaisesti hakemaankin: Madaran ihojuttuja puoleen hintaan. Jee, sellaiset pitää napata sutena aina kun niitä on! Tiedän ihan tarkkaan mitä vuodenvaihteen jälkeen alkaa tapahtua ihossa, joten öljy- ja voidetäydennys oli ihan just saumassaan.

Natcosin ystikset on myös hieno hetki ostaa joululahjoja, jos jollain on keille ostella.

Mainokset

5 responses »

  1. Mun on pitänyt raportoida tosta Moranin kirjasta, kunhan saan sen luettua, mutta enpä ole saanut. Hmm, ehkä kun siinä pääsee vauhtiin, mutta alku on tuntunut vähän puuduttavalta. Plus olen jo ehtinyt ärsyyntyäkin välillä. (Mullehan ei miehet sen enempää kuin toiset naisetkaan sanele miten mun pitää olla nainen ja mitkä karvat saa ajella ja mitkä ei!)
    Mut katotaan, jos pääsisin sen joskus loppuun asti, niin ehkäpä bloggaan aiheesta.

    Nyt tulee kyllä mieleen sellainen lisähuomio vielä, että ehkä mun olisi kannattanut lukea tuo kirja alkuperäiskielellä. Suomenkielisessä versiossa tulee vastaan välillä jotain outoja juttuja, minkä luulen olevan suomentajan vika eikä kirjoittajan. Saattaa nyt olla, että se suomennos aiheuttaa jotain vastahankaa mulle.

  2. Ahaa, no mä luin englanniksi ja lisäksi hypin yli Abortionin ja Why you should have children (turhat pois :-D) Oli se alussa hitaampaa mutta kyllä se siitä virkistyi sitten. Välillä oli pakko nauraa äänenkin, tuli niin hassuja mielikuvia.

  3. Luin just yhtä toista introverttikirjaa (ei Susan Cainin Hiljaiset vaan joku vielä uudempi) ja onhan se niin, että kyllä näitä ihmistuntemusopuksia on luettava sen filtterin läpi, että jenkit näitä kirjoittaa. Itseasiassa nyt kun mietin – tulisko suomalaisille edes _mieleen_ kirjoittaa kirjaa introverttiydestä (saati puolustelevaan sävyyn) koska sehän on meidän perusarkea. ..

  4. Tuo on jännä juttu joo. Esmes menneisyydessä on enempikin tullut vietetyksi aikaa rapakontakaisten kanssa ja yksi kommentti on kulkenut kautta linjan. Mulle on nimittäin sanottu 183746235 kertaa ( noin ) että ” you think too much ”. Miten se on edes mahdollista!?! Mutta todella. Filtteri on tiettyjen populoiden kanssa toooodella hyvä asia…

  5. No kun niille on pienestä asti opetettu, että koko ajan pitää olla pää auki ja suu hymyvirneessä, niin niitähän pelottaa jos joku on hetken hiljaa.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s