Listaa tälle vuodelle

Normaali

Viime vuonnahan en luetteloinut mitään, koska edellisenä vuonna 2011 olin listannut lukemani kirjat ja näkemäni elokuvat, ja listauksesta kehittyi hiljalleen taakan tapainen toimitus. Oli se kivaakin, ja pari kertaa listasta oli jopa hyötyä. Vaan en moista jaksa enää, en kirjoista ja leffoista.

Tänä vuonna voisi yrittää muuta… ta-daa, Alitsan innoittamana listaan kamat joista luovun vuoden mittaan!

Kuvittelisin, että listalle ilmestyy ne kamat joita vien kirpparille, lahjoitan tai myyn jossain. Tai hävitän vahingossa. Hetkinen, onhan myös roskis. Joo, laitetaan myös roskikseen menevät. Tuunauksia ei tarvinne laittaa, koska siinähän vain tavara muuttuu toiseksi, säilyy edelleen mun omistuksessa.

Oliks tää nyt tässä? Millä muilla tavoin tavarasta voi luopua? Täydennän ylle jos mitä tulee vielä mieleen.

EDIT Sheisse, aloitin väärin kun en laittanut sekä luovuttuja että hankittuja. Ei niistä luovuttuja ole mitään iloa luetella. Laitoin listan roskiin.

Mainokset

4 responses »

  1. Mä en listaa niitä, mutta yritän päästä eroon mahdollisimman isosta osasta tavaraa… tämä ei ollut kuitenkaan lupaus ;)

  2. Heh, kuten viime R&A:n aikaan, nytkin väitän kovasti, että multa ei ”ikinä” katoa ”mitään”. (Löytyihän se ”kadonnut” lippu silloinkin, ihan siitä missä sen pitikin olla. En kieltänyt sokeaa pistettäni, sanoin vaan että ei katoa…)

  3. Tämähän on silleen vähän tyhmää, että tulee kirjattua vain luopumiset. Vasta jos kirjaisi myös hankinnat, näkisi, miten tavaramäärän liikenne oikeasti rakentuu: käykö kuitenkin niin että out 1, in 2? Ainakin tää päivä näyttää siltä että out 1, in 4. Köh. (Out paita, in 4 kirjaa.)

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s